Wij maken samen het leven mooier

, mooier dan we alleen zouden kunnen, dát is onze Bedoeling.

   

De geplande Dialoog-Met-De-Natuur-Dag is uitgesteld tot nader datum.

 

Vermooooiers heeft een partnerschap met Hofweb, de beste online biologische winkel. Mede daardoor geven we inhoud aan onze MOOOOI-waarden medemenselijk, omgevingsverantwoord, ondernemend, overtreffend, oprecht en innervatief. Partners van Vermooooiers kunnen door een Ambassamooooierschap van Hofweb te bekleden een 'mee-werkvergoeding' krijgen.

Vanuit een sterke passie voor biologische producten, verzorgt Hofweb wekelijks biologische boodschappen. Hofweb verzamelt de producten, verpakt ze per huishouden en levert ze thuis of op een afhaaladres. En dat al sinds 2004. Zo dragen ze bij aan een mooier leven voor mens en dier en voor een beter milieu.

Met een netwerk van ruim 50 boeren heb je niet alleen elke week een gevarieerd vers groente en fruit aanbod van Nederlandse bodem, maar bijvoorbeeld ook kaas, brood en vlees direct van de producent! De boeren ontvangen een eerlijke prijs voor deze producten. Buiten het lokale aanbod vullen zij het assortiment aan met een compleet supermarktassortiment zodat je alle boodschappen in één keer kunt bestellen.

Hofweb zet het voedsellandschap weer in bloei. Door kleinschalige boeren weer een eerlijk prijs te bieden, op biologisch (dynamische) wijze voedsel te telen en een korte voedselketen te organiseren is dit mogelijk.

Samen zetten we de landbouw weer in bloei! Geen verliezers, maar een toekomstperspectief voor iedereen!

 

 

Vermooooiers is also known as Vermooiers or Vermoooiers 😉

support@vermooooiers.nl

(085) 06 07 08 9