MOOOOI samenwerken door zp'ers

met hart voor zaak en samenleving

 

MOOOOI samenwerken door zp'ers met hart voor zaak en samenleving

Eerste Nederlandstalige multidisciplinaire collectief van vrije zelfstandig professionals die werken volgens de principes Medemenselijk, Omgevingsverantwoord, Ondernemend, Ondergevend, Overtreffend en Innervatief.
Samen als ecosysteem mooie oplossingen creëren voor onszelf, voor opdrachtgevers en voor de samenleving.

Zelfstandig professionals (of zij die dat willen worden) met een goede naam die hoge kwaliteit kunnen leveren, zich aangetrokken weten tot onze Bedoeling (Samen de wereld voor onszelf en anderen mooier maken dan we opgeteld zelf ooit kunnen) en onze principes.

 1. Er is nog zoveel te vermooien voor onszelf en de samenleving
 2. Samen kunnen we de voordelen van een groot bedrijf overnemen
 3. Samen kunnen we de nadelen van een groot bedrijf vermijden
 4. Samen kunnen we alle taken aan
 5. Samen kennen we iedereen
 6. Samen kunnen wij actief mee innoveren
 7. Samen kunnen we zorgen dat ieder van ons zich zich maximaal kan bezighouden met zijn of haar natuurlijke belangstelling ligt door slimme werkverdeling en goede tarieven.

Jos de Blok

Initiatiefnemer Buurtzorg

"Aan Buurtzorg zie je hoe het 'uit de hand kan lopen' als je een paar eigenzinnige geesten bij elkaar zet. De vernieuwing die Buurtzorg realiseerde en realiseert is waarschijnlijk pas het topje van de ijsberg. We hebben dringend behoefte aan collectieve intelligentie op sociale terreinen."

AMBASSADEURS

Jan Bommerez

Auteur, mentor, coach, inspirator

"Ik krijg hier een warm gevoel bij in mijn hart... Natuurlijk wil ik ambassadeur zijn. Collectieve intelligentie op basis van natuurlijke principes draagt de toekomst. Er zijn nog weinig organisaties die het gezamenlijk creëren faciliteren. Prachtig dat Vermooooiers er nu is."

Christian Kromme

Auteur en Futurist Speaker

"Collectieven als Vermooooiers zijn de nieuwe sterke organisaties. Het slimme werken van nu gaat via co-intelligentie die de wereld mooier helpt maken. De komende tien jaar verandert de wereld meer dan in de afgelopen eeuw. Hiërarchische bedrijven kunnen daarin niet overleven."

 1. Je bent een Vermooooier, je wilt graag iets brengen en daarna ook graag halen
 2. Toegang tot een kwaliteitsnetwerk met mooooie mensen
 3. Toegang tot ons super online communicatie-platform vol tips en ideeën
 4. Ruimte voor jouw ideeën en bijdrage, maatschappelijk en zakelijk
 5. Actief of passief steunen van mooie doelen door ambassadeurschappen (in ontwikkeling)
 6. Toegang tot Vermooooiers Voordelen als Biologisch eten met 8% korting, de Vermooooiersacademie (doceren en/of deelnemen), Vindbaarheid door een publiek profiel en de Vermooooiers Specialistenvinder, Voordelige weboplossingen, Partner-aanbiedingen, Landelijke, regionale en vakgerichte meetings, Zakelijke contacten krijgen via de Vermooooiers Labels (in ontwikkeling) en meer

Meld je hieronder aan en kijk drie maanden hoe het voor jou werkt. Binnen die periode kun je je halfjaarcontributie van € 48 terugkrijgen als je besluit niet te blijven.

Als je jezelf actief opstelt, verdien je je contributie royaal terug. Als je Ambassamooooier van Hofweb wordt al heel snel.

 

Word Vermooooier

 


(liever niet info@, sales@, mail@ etc.)

(die je wilt laten vinden)Wil je meer weten?

Bel of mail. Eén harde garantie krijg je: groei en bloei...

 

 

support@vermooooiers.nl

(085) 06 07 08 9