MOOOOI samenwerken door ondernemende mensen

in een collegiale Netwerkerij

 

Helpen - Ontmoeten - Business

 

MOOOOI samenwerken door ondernemende mensen

in een collegiale Netwerkerij

 

Helpen - Ontmoeten - Business

Helpen

 

 1. We helpen elkaar en onze relaties via de circulaire urenbank VermooooiersMarkt
 2. We helpen elkaar met vragen en advies op ons communicatieplatform Workplace
 3. We helpen elkaar met een gratis Websitepakket
 4. We helpen het milieu door ons partnerschap met biologische thuisbezorgservice Hofweb
 5. We helpen een nader te bepalen Goed Doel
 6. We helpen elkaar door ondersteuning van het VermooooiersTeam

Ontmoeten

 

 1. We ontmoeten elkaar 6 keer per jaar landelijk
 2. We ontmoeten elkaar naar wens in de regio's
 3. We ontmoeten elkaar naar wens per branche
 4. We ontmoeten elkaar naar wens voor intervisie
 5. We ontmoeten elkaar via de VermooooiersMarkt

Business

 

 1. We doen business met nieuwe klanten via de Vermooooiers Platforms per branche of functie (in aanbouw). Het eerste Platform is het VermooooiersLab voor trainings- en ander leeraanbod. Het tweede is Vermooooiers Ontwikkeladvies. Zo volgt er voor iedere klantvraag een Business Platform.
 2. We doen business met elkaar via korting op cursussen (50%-lege-plekkenkorting) en andere kortingen
 3. We krijgen 8% korting op onze huishoudboodschappen via Hofweb
 4. We zijn beter online vindbaar via de website en de Specialistenvinder
 5. We tonen het Partnerlogo van Vermoooooiers op onze publieke profielen

Jos de Blok

Initiatiefnemer Buurtzorg

"Aan Buurtzorg zie je hoe het 'uit de hand kan lopen' als je een paar eigenzinnige geesten bij elkaar zet. De vernieuwing die Buurtzorg realiseerde en realiseert is waarschijnlijk pas het topje van de ijsberg. We hebben dringend behoefte aan collectieve intelligentie op sociale terreinen."

AMBASSADEURS

Jan Bommerez

Auteur, mentor, coach, inspirator

"Ik krijg hier een warm gevoel bij in mijn hart... Natuurlijk wil ik ambassadeur zijn. Collectieve intelligentie op basis van natuurlijke principes draagt de toekomst. Er zijn nog weinig organisaties die het gezamenlijk creëren faciliteren. Prachtig dat Vermooooiers er nu is."

Christian Kromme

Auteur en Futurist Speaker

"Collectieven als Vermooooiers zijn de nieuwe sterke organisaties. Het slimme werken van nu gaat via co-intelligentie die de wereld mooier helpt maken. De komende tien jaar verandert de wereld meer dan in de afgelopen eeuw. Hiërarchische bedrijven kunnen daarin niet overleven."

 1. Je wordt bekend als een Vermooooier, je wilt graag iets brengen en daarna ook graag halen
 2. Een heleboel mooie 'collega's' die je graag verder helpen
 3. Toegang tot de circulaire VermooooiersMarkt, waar je met dichte portemonnee diensten kunt ruilen
 4. Toegang tot de (komende) Business Platforms:

  - VermooooiersLab 
  - Vermooooiers Ontwikkeladvies
  - Vermooooiers Coaching
  - Vermooooiers Organisatieadvies
  - etc. etc.

 5. 6 landelijke en verschillende regionale bijeenkomsten
 6. Toegang tot ons online communicatie-platform vol tips en ideeën
 7. Ruimte voor jouw ideeën en bijdrage, maatschappelijk en zakelijk
 8. Partnerlogo op je site en/of Linkedinprofiel
 9. Biologische boodschappen thuisbezorgd met 8% korting
 10. Vindbaarheid door een profiel op de website en de Vermooooiers Specialistenvinder
 11. Voordelige weboplossingen en andere Partner-aanbiedingen
Meld je hieronder aan en kijk drie maanden hoe het voor jou werkt. Binnen die periode kun je je halfjaarcontributie van € 60 terugkrijgen als je besluit niet te blijven. Als je jezelf actief opstelt, verdien je je contributie binnen een week terug. Dat is de crëerende kracht van een mooi netwerk!  

Word Vermooooier

 


(liever niet info@, sales@, mail@ etc.)

(die je wilt laten vinden)Wil je meer weten?

Bel of mail. Eén harde garantie krijg je: groei en bloei...

 
 

 

Wat is Vermooooien?

Een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen voor ondernemende professionals die hoofd, hart en handen willen verbinden, onderling en met het geheel. Inspireren, creëren en verbinden.

Medemenselijk
Een Vermooooier is zich steeds meer bewust van de eigen belangrijke rol in het geheel van de samenleving. Daarom zien en behandelen we klanten, collega's en andere relaties in de eerste plaats als medemens. We streven naar compassie en maak geen misbruik van vergissingen, onwetendheid of andere menselijke tekortkomingen. Menselijk handelen weegt voor ons zwaarder dan strikt zakelijk, procedureel en winstmaximaliserend handelen.

Omgevingsverantwoord
Een Vermooooier is zich steeds meer bewust van het effect van het eigen patroon van wonen, voeding, lifestyle, vervoer en zakelijk handelen. We willen niet ten koste van anderen leven. Daarom werkt ieder bewust aan een lagere ecologische voetafdruk. Onze bedrijfsmatige activiteiten rekenen we daarbij mee in onze privé voetafdruk. Duurzaam handelen doen we van harte omdat we ons verantwoordelijk voelen en onze vervuiling niet naar anderen willen verschuiven. We maximaliseren maatschappelijke, niet financiële winst.

Ondernemend
Een Vermooooier wil actie ondernemen om de wereld mooier te maken en betekenisvolle impact te leveren, zowel betaald als onbetaald, zowel door eigen actie als door het aanmoedigen van anderen. Daarom nemen we risico’s op de arbeidsmarkt door ondernemerschap binnen een eigen bedrijf, andermans bedrijf of voor een maatschappelijk doel. Er is nog veel te vermooien in de wereld, dus we hebben echt iets te doen.

Oprecht
Een Vermooooier wil integer zaken doen met klanten, leveranciers, collega's, concurrenten, samenwerkingspartners en andere relaties. We houden empatisch rekening met hun belangen, ook als het gaat om eisen die we aan leveranciers stellen en prijzen die we hen betalen. We kiezen niet voor de laagste prijs als dat een te hoge prijs betekent voor mens en natuur. We voelen ons in relatie met het geheel.

Overtreffend in kwaliteit
Een Vermooooier wil van harte hoge kwaliteit leveren en liefst de verwachting van de klant overtreffen. We vragen onze klanten of ze enthousiast zijn over onze leveringen en zullen onverhoopte ontevredenheid consciëntieus trachten om te buigen. Zo werken we met onze kwaliteit aan een mooier leven voor onze klanten en via hen voor hún relaties en het geheel.

Innervatief
Een Vermooooier heeft voelsprieten voor innovatie en is van binnenuit gericht op vernieuwing van processen waardoor het leven mooier wordt. Vernieuwing is een noodzaak voor vermooiing van de wereld. We blijven op de hoogte van nieuwe technologieën op ieder werkterrein. We gebruiken onze netwerken om samen aan nieuwe ideeën te werken en zo stenen bij te dragen aan het geheel.
Terug

 

 

support@vermooooiers.nl

(085) 06 07 08 9