Senior Communicatie Professional I PR I Branding I Corporate I Marketing I Interne CommunicatieOp de kaart zetten start-ups & initiatieven I Identiteitsontwikkeling I Productcommunicatie I Projectcommunicatie I Omgevingscommunicatie I Verandercommunicatie
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Communicatie advies - Strategie - Implementatie - Branding - (Marketing)Communicatie plannen - Online & offfline communicatiemiddelen - Social media - Pers & publiciteit - Free publicity - Tekst & eindredactie - Organiseren evenementen - Projectleiding - Fondsenwerving - Netwerken
Comprido

Ik ben een gepassioneerde en betrokken professional met een allround ervaring in het communicatie vak. Enthousiast voor het op de kaart zetten van een nieuw initiatief (start-up), project, product of evenement. Identiteit hiervoor te ontwikkelen, zichtbaarheid en naamsbekendheid te creëren. Maar ook de in- en externe communicatie te professionaliseren. Of complexe of technische materie communicatiever te maken. 

Ik stap ook graag op een rijdende trein... Pak lopende zaken en projecten op. Geef tussentijds heldere en uitvoerbare adviezen. Ontwikkel on- en offline communicatiemiddelen. Communiceer op sociale media. Schrijf teksten, verzorg de eindredactie. Voor mij een uitdaging! Een snelle en efficiënte manier in te stappen in de business van een organisatie en me deze eigen te maken. Snel schakelen, al doende geïntegreerd (marketing) communicatiebeleid te ontwikkelen. Maar ook communicatie(actie)plannen op te stellen/implementeren. Of complexe communicatieprojecten te leiden. 

Ik hou van uitdagingen en afwisseling en ben breed georiënteerd. Sectoren, markten en organisaties die in beweging en ontwikkeling zijn en/of zich aanpassen aan veranderende omstandigheden spreken mij zeer aan. Ik werk graag als communicatie professional in verschillende branches zoals vastgoed, zorg, techniek, financiële sector, industrie(BtB/BtC), kunst & cultuur, verzekeringen en juridische dienstverlening, openbaar vervoer en (semi) overheid.

Maatschappelijke betrokkenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik zet me graag in voor goede doelen en actuele maatschappelijke thema’s. 

Geïnteresseerd? Neem contact met me op via 06 485 08 323 of via info@comprido.nl.