Spreker, performer dansdocentVerander je leven door te dansen, ook zakelijk
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Ontplooiiing
Diadans

Wil je (privé of met collega's) uitgedaagd worden om jouw kernkracht te ontginnen?
Ben je bereid om te oefenen en te herhalen om te verfijnen?
Wil jij je ook bekwamen in jouw unieke kracht en tegelijkertijd samenwerken?

Wil jij ook feedback en handvatten om jouw beweegredenen te slijpen? Feedback om in de dans kracht,  vitaliteit en elegantie te vinden?

Wil je met humor en tegelijkertijd speels ook essentiële levensvragen aangaan?


Dans is een middel om wezenlijke waarden te tonen


Levenslust wakker maken

Wil je wakker gemaakt worden en je levenslust ontplooien, kan je in de dans je eigen kwaliteiten ontdekken en er mee oefenen.


Ontplooien van talent

Fijnzinnig vormgeven en een juiste plaats innemen in een wereld die schreeuwt. Danscoaching voor jonge mensen, die een intrinsieke drang hebben om zelfstandig en zinvol te leven en waar zij hun eigen aard trouw zijn.


Wortelen in je eigen aard

Als je leven op zijn kop staat en je wilt je dromen handen en voeten geven,  kom dan dansen en geef je verlangens gestalte. Danscoaching voor heroriëntering en re-integratieprocessen om weer de eigenheid van je leven te erkennen, om je wortels en je voeding terug te vinden.


Levenswijs, levensrijk en vruchtdragend

Met het lichaam als klankbord, de geest als leiddraad, kom je waar je hoort te zijn. Levenskunstenaar worden. Genieten, proeven, verfijnen, polijsten en tijd maken om in contact te zijn met je verlangens, en daar gehoor aan geven.

Gun jezelf ruimte om dansend te leven

 

Concrete projecten

 

Intervisie voor zorgverleners

Vrijgeven van zorgen die behoren bij de cliënten, Omgaan met de zware problematiek, juist voor mensen die zich betrokken voelen. waardoor werk de eigen zielen rust verstoren kan. Gereedschappen in dialoog rondom Vrijgeven. 

 

Coaching voor vrijwilligers in de terminale zorg.

In het boek Vrijgeven, vieren van verbintenissen staan tips en komen gereedschappen aan de orde , 'Hoe vrij te geven. Anneke geeft lezingen of leidt gesprekken met mensen in de terminale zorg.

 

Schoolproject BIJENVOLK

Bijenvolk.Bijen vormen een organische gemeenschap, waarin elke bij erbij hoort. Van bijen leren we communiceren, samenwerken, synchroniseren, energie zuinig zijn, lichaamsbeheersing, ritme en maat. Spelenderwijs bewegen we met humor als bijen in een rondedans en leren gaandeweg wat de bijen betekenen voor het ecosysteem. Een leerzaam traject voor jong en oud.

 

Schoolproject GANZEN en GRENZEN

Educatie project voor basis scholen in het kader vanbiologie, sociale vaardigheden, geschiedenis,dansles.
‘Hier is mijn grens, gak gak.’
Het aangeven van grenzen, zonder aan te vallen. Het bewaken van je eigen domein, kunnen communiceren waar je grens ligt is een vaardigheid die elk mens wil leren. Nu met humor plezier al dansend  spelenderwijs.
Ganzen zijn waaks. Zij waren de eerste huisdieren in de prehistorie. Zij gakken als iets binnen het domein komt, wat ze niet vertrouwen.

 

Teambuilding

Alle neuzen dezelfde kant op.
Verantwoording en vertrouwen nemen en geven.

 

Samenwerken

Als je graag samenwerkt maar moe bent van het aanpassen, leer je hoe je met behoud van eigen inbreng juist jezelf aantrekkelijk kunt maken. Samenwerken is de kunst van elkaar voeden met onze eigen mogelijkheden, daarin uitblinken en het beste van elkaar bekrachtigen.

 

En verder: