verbinder / transformatiecoachVoor groei & bloei van mens en organisatie
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Een boer kan zaaien, bemesten en onkruid wieden maar hij kan het graan niet doen groeien. Hard werk levert alleen duurzame resultaten op als het niet in strijd is met de wetten van het leven. Onze taak is om gewoontes te leren die in harmonie zijn met de natuurlijke principes.
Napoleon Hill

We leven in een veranderend tijdperk en wanneer je goed kijkt zie je de nieuwe scheuten van de toekomst verschijnen. Vernieuwers zien kansen en zien deze tijd als vruchtbare voedingsbodem voor experimenten. Niet alles zal overleven, maar de richting wordt er door aangegeven.

De ontwikkeling gaat volgens ‘natuurlijke principes’; iets wat geen vrucht kan dragen sterft af. Iets wat aandacht krijgt, zich laat leiden door juiste tijd en plaats en een goede voedingsbodem heeft, kan groeien en tot bloei komen. Om te overleven is het van belang de zoektocht aan te gaan naar nieuwe waarden die toekomstbestendig zijn. Het betekent innoveren en aanpassen waar nodig, loslaten van het oude en ontdekken dat in co-creatie van alles mogelijk is.

Bij deze zoektocht is soms een gids nodig. Daar liggen mijn kwaliteiten.

Ik geniet van deze tijdsgeest en begeleid graag mensen en organisaties op weg naar hun bestemming. De weg die we volgen is geen plat getreden pad, maar gaat over opnieuw ontdekken, jezelf ‘opnieuw uitvinden’. Durf je het aan? Ik hoor graag van je!