Adviseur TrainerTeamontwikkeling en persoonlijk leiderschap met de onderwaterkijk-methode
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Strategie - Beleid - Persoonlijk Leiderschap - Teamontwikkeling
Dinapo

Kom in Beweging vanuit ander Perspectief

Je kunt mij inzetten voor strategisch advies en beleidsontwikkeling, persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. En voor prikkelende begeleiding van verbeterprocessen om zelfredzaamheid te vergroten. Ik kijk vanuit verschillende perspectieven naar een mens, team, organisatie. Dat zorgt voor oplossingsruimte, bewustzijn en voor beweging om te werken aan een nieuwe koers. Nieuw beleid is niet voor in de la, maar om in praktijk gebracht te worden, door en voor mensen. Kijk voor mijn aanpak bij Aanbod. En hier (referenties) kun je zien hoe klanten dat ervaren.

Meer oplossingsruimte. Resultaat door zelfredzaamheid en teamspirit

Wat mijn aanpak uniek maakt is mijn combinatie van helikopterview met onder water kijken, die zorgt voor een ander perspectief en verruiming van het blikveld. Altijd in interactie, op motiverende en prikkelende wijze. En: met beweging. Dat geeft plezier en energie. En beweging zorgt voor een ervarende manier van leren die blijft hangen. Resultaat op persoonlijk niveau is meer zelfredzaamheid en voldoening. Resultaat op teamniveau is betere samenwerking en meer effectiviteit.

Klanten zijn positief over mijn aanpak:

“Ik heb Arne van der Velde leren kennen als een bevlogen, enthousiaste coach die beschikt over de kennis, vaardigheden en het lef om mensen te laten zien dat verandering nodig is om te komen waar je zijn wilt, maar ook dat veranderen niet anders kan dan door in te zien dat de bezieling om ergens te komen uit jezelf komt. Arne is voor ons van onschatbare waarde gebleken” (directeur bestuurder corporatie)"Heeft kennis van zaken, is oplossingsgericht, werkt gestructureerd en is positief ingesteld. Hij is bijzonder empathisch, weet mensen te motiveren en te stimuleren. Hij zoekt contact en verbinding met de ander om van daaruit resultaat en kwaliteit te leveren" (directeur bestuurder corporatie)"Arne stelde ons als opdrachtgever gedurende het hele traject centraal. Enthousiast omarmde hij onze ideeën. Vanuit zijn deskundigheid en ervaring hielp hij die ideeën verder vorm te geven, waarbij we vernieuwende werkwijzen hebben ingezet" (manager wonen)"Luistert goed, open, frisse blik, mooie dialogen, goede kwaliteit, leuk om te zien dat iemand zo van zijn vak geniet, inspirerend, boeiend en interactief" (manager wonen)“Mijn ervaring met jou was positief. Je brengt een positieve sfeer met je mee. Je bent aanwezig, maar niet ‘aanwezig’. Je ziet veel meer dan anderen zien en je kunt dat op een prettige manier verwoorden”. (docent primair onderwijs)“Ik herken direct wat men over je schrijft. Bevlogen. Energie. Innerlijke wijsheid. Inspirerend” (directeur franchise concept)Dank voor je inspirerende visie en richting voor de toekomst. Met ons plan hebben we hetstuur in handen voor de komende jaren (directeur makelaardij)Neem vrijblijvend contact met mij op via 06-53742914 of arne@dinapo.nl om te bespreken hoe dat past bij jouw werk en jouw specifieke situatie.

 

Workshop bezield persoonlijk leiderschap

Sta even stil, vind innerlijke rust en plezier in twee dagen 

Gun jezelf twee dagen waarin je stil kunt staan en contact kunt maken met jouw eigen innerlijke wijsheid. Twee dagen om verbinding met jezelf te maken en de automatische piloot te doorbreken. Beleef het plezier en neem beslissingen die passen bij jouw eigen werk of leven. 

Leer in 4 dagdelen beslissingen nemen die echt bij je passen 
Je ervaart op een lichte, speelse en interactieve manier hoe jij verbinding kunt maken met jouw innerlijke wijsheid en hoe je dit kunt toepassen in jouw eigen werk of leven. We staan stil, we doorbreken de automatische piloot en we zijn in beweging. Op respectvolle wijze ben je spiegels voor elkaar en vergroot je je eigen zelfkennis en die van de ander. Deze workshop leidt tot meer openheid, vertrouwen en bewustzijn. Vanuit rust en verbinding kunnen andere keuzes en oplossingen ontstaan, die passen bij jou. 
Je kunt hier een samenvatting van het programma van de workshop bekijken. 

Voor iedereen die de automatische piloot wil doorbreken 
Voor iedereen met een druk leven en de behoefte om even stil te staan 
Voor iedereen die de automatische piloot eens wil doorbreken 
Voor iedereen die zoekt naar verbinding, plezier en schittering in werk en leven 
Voor iedereen die zoekt naar innerlijke rust, richting en inspiratie 

Meer resultaat door kleine groepen 
De groep bestaat minimaal uit 8 deelnemers en het maximum aantal deelnemers voor deze workshop bedraagt 12 personen. 

20 jaar ervaring staat voor je klaar 
De begeleiding van deze workshop wordt verzorgd door Arne van der Velde. Arne is gespecialiseerd in interactief werken met groepen. Van jongs af aan is hij gefascineerd door de vraag waarom mensen doen wat ze doen. Hij heeft bijzonder oog voor potentieel, kansen en groei en spiegelt daar bevlogen over. 

Zin? 
Je kunt je hier direct inschrijven voor deze workshop. Je krijgt dan van mij een bevestiging van jouw deelname met alle relevante informatie. De workshop gaat door als het minimum aantal deelnemers van 8 personen bereikt is. Neem gerust contact met mij op als je nog vragen hebt. 

Praktische informatie 
Hier vind je praktische informatie over data van de workshop, locatie en jouw investering.