Trainer/Coach/Spreker/AuteurIf you dream it, you can do it
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Dreamschool

Dreamschool

Ik geloof dat iedereen een mooie grote droom heeft die hij/zij graag wil waarmaken. Toch doet meer dan 95% van de mensen te weinig om deze droom ook echt te realiseren.
De missie van Dreamschool is om jou zodanig te inspireren en te stimuleren d.m.v. training, coaching, webinars, verhalen, boeken, lezingen, film en concrete handvatten meegeven (de unieke LIFE-formule en de KRACHT-methode) dat jij je dromen wél gaat verwezenlijken. Als iedereen doet wat hij/zij echt wilt, dan hebben we ook geen conflicten meer en zijn er vooral gelukkige mensen op deze mooie planeet.

Visie daarbij is dat het voor iedereen haalbaar moet zijn. Ook de mensen die niet veel geld te besteden hebben en toch hun droom willen realiseren. Je investering voor het volgen van één van onze trainingen is dan ook vele malen lager dan bij andere training bureaus. Je zult wel moeten investeren om je commitment te laten zien.

Trainingen

‘To be or not to be’,

that is your Choice.

Dreamschool geeft diverse soorten trainingen. De trainingen hebben een opbouw waardoor jij stapsgewijs sterker wordt en jij steeds beter beseft wat jij te doen hebt en hoe jij dat gaat steeds makkelijker realiseert. Het zijn trainingen die bestaan uit 3 dagen. De eerst 2 dagen aaneengesloten. Hierin krijg je alle basis en tools mee om in de praktijk datgene uit te gaan voeren wat jij daadwerkelijk wilt bereiken. De 3e dag is 6 weken later. Hierin kijken we terug wat er goed ging, waar nog je drempels liggen en hoe deze verder te overwinnen.

De trainingen zijn bedoeld om jou te helpen:

  • inzicht in je eigen patronen te krijgen,
  • duidelijkheid te brengen in wat jij écht wilt,
  • heldere doelen te maken,
  • te blijven focussen op je droom,
  • beslissingen te nemen,
  • samenwerking te vinden,
  • inspiratie en energie te geven,
  • verantwoordelijkheid te nemen voor jouw pad en leven.

Elke trainingen gaat weer een stuk dieper en verder op diverse topics in. Je krijgt bij alle trainingen de gehele unieke LIFE-formule ©. Daarbij wordt er in iedere training een deel van deze LIFE-formule © uitgediept. LIFE staat voor:

Leiderschap

Inspiratie

Focus

Energie

Training 1. Be First – To Know:

In de eerste training Be First, gaan we vooral in op Leiderschap en Inspiratie. Leiderschap is de basis.
Het is essentieel om eerst te weten (To Know) waar je staat, wat je al goed doet, wat je tegenhoudt, en wat je volgende stappen zijn om door te groeien. De meeste mensen vergeten deze basis en komen zichzelf later tegen en dat veroorzaakt alleen maar frustratie en teleurstelling. Dit zorgt er dan vervolgens voor dat je de volgende keer niet eens meer begint, je hebt immers al een negatieve ervaring opgedaan (denk je). Hier word je heel duidelijk wat 100% verantwoordelijk écht betekent.

Nu je weet hoe jij Leiderschap in je leven toont gaat Inspiratie je helpen de volgende stappen echt te maken. Inspiratie zorgt voor het vuur dat je nodig hebt om te starten en te ontbranden. Wat wil jij écht bereiken en hoe ziet dat er dan uit?

‘Van Reactief naar Pro-actief’

Training 2. Be Too – To Grow:

Tijdens de tweede training, Be Too gaan we een stuk Leiderschap en Inspiratie weer oppakken en verdiepen. Je merkt hoe jij al een mooie groei hebt doorgemaakt (To Grow). Vervolgens gaan we naar Focus. Dit is een cruciale stap om je doel te realiseren. Door alle drukte om ons heen, de snelle wereld waarin we leven en de druk die we vaak ervaren van de mensen die ons dierbaar zijn, verliezen we te vaak focus op datgeen wat echt belangrijk is voor onze droom. We laten ons te vaak afleiden door externe verstoringen die direct invloed hebben op onze interne processen. Om je doel helder voor ogen te houden heb je Focus op datgene wat belangrijk is voor het realiseren van je Droom. Daarmee zorg jij voor een duidelijke scheiding van belangrijke en minder belangrijke zaken en houdt jij je prioriteiten goed voor ogen. De KRACHT-methode© heeft een centrale plaats in deze training. De KRACHT-methode© is de vervanger van het zeer verouderde SMART-principe. Met de KRACHT-methode© is kiezen wat je wilt eenvoudig en wordt je pad begrijpelijk en concreet voor je.
Kiezen, Realiteit, Acties, Creativiteit, Hulpbronnen, Tijdspad. Makkelijker kan ik het niet voor je maken.

‘Van Reactie naar Creatie’

Training 3. Be Free – To Flow:

Op de derde training, Be Free blikken we terug op Leiderschap, Inspiratie en Focus. We verankeren deze eigenschappen in jou zodat er een goede borging is voor nu en in de toekomst. Jij weet nu zeker dat jij je doelen gaat halen. Zoals je zeer waarschijnlijk ook weet heb je Energie nodig om te starten en vol te houden. Zodra jij je energie verliest wordt het moeilijker om de juiste Focus te houden en de geschikte stappen te zetten. Je leert hier niet alleen hoe jij je Energie verhoogt, je gaat ook je intuïtie en de synchroniciteit gebruiken om je leven makkelijker te maken. Jij begrijpt nu dat jij zelf de bron bent van alle creaties die jij maakt en om je heen ziet. Je verbaast je hoe makkelijk het leven nu is en begrijpt niet hoe jij je eerder hebt kunnen handhaven in deze wereld J. Je leven verloopt in het vervolg vloeiend (To Flow).

‘Your Source is your Course’

!!! Heel belangrijk is het volgende!!!

HET cement tussen al deze 4 zeer belangrijke en essentiële pilaren is…….FUN. Fun is dé basis voor werkelijk alles! Zonder plezier red je het niet. Het is zelfs je kompas. Het geeft jou heel duidelijk aan of je (nog) op koers ligt of niet. Voel je happiness, plezier, inspiratie, opgewondenheid, fun, dan weet je dat het goed zit en ga je door met wat je doet. Je bent in lijn met je droom, je zit op je pad. Ervaar je echter frustratie, angst, lichte depressie, zwaar gevoel enzovoorts, dan geeft dat aan dat je niet meer op koers bent. Dat betekent dat je ergens in één van de 4 pilaren iets vergeten bent of hebt laten liggen. Je bent niet meer in lijn met de LIFE-formule ©. Het enige wat je dan te doen hebt , is teruggaan naar de LIFE-formule © en vinden waar je uit koers geraakt bent.

Arturo Massaro

Mijn naam is Arturo Massaro en ik ben geboren in oktober 1960.

Ik heb diverse werkgevers gehad voordat ik trainer/coach ben geworden. De laatste werkgever was het energiebedrijf in Amsterdam. De laatste 5 jaar had ik een leidinggevende functie bij de Front-office. Plotseling was ik 40 geworden en vroeg ik mijzelf af; ‘Wat wil ik met de rest van mijn leven nog doen?’ Ik kreeg antwoord in de vorm van een droom.

In de nacht van 1 op 2 januari 2001 stond ik in die droom voor een grote groep mensen en gaf training in Leiderschap, Communicatie, Teambuilding en persoonlijke Ontwikkeling. Ik werd bruisend wakker om 3 uur ’s nachts en wist direct wat ik met de rest van mijn leven wilde doen. Een paar weken later heb ik mijn baan opgezegd en met hulp van het Energiebedrijf heb ik een aantal trainingen gevolgd om trainer coach te worden. Sinds 2002 geef ik dus trainingen in Leiderschap, Communicatie, Teambuilding en persoonlijke Ontwikkeling. En sinds 2010 reis ik de gehele wereld over om mijn passie te mogen uitvoeren J. Ik ben daar ontzettend dankbaar voor en besef dat elke keer weer als ik het vliegtuig in stap op weg naar weer een mooie training.

In augustus 2011 kreeg ik opnieuw een droom. In deze droom was ik de oprichter van de Dreamschool. De Dreamschool helpt mensen om hun dromen/wensen waar te maken. Sinds augustus 2015 is de Dreamschool opgericht. Waarom het 4 jaar heeft geduurd voordat de Dreamschool werkelijkheid is geworden heeft met meerder dingen te maken. Net als jij heb ik mijn angsten en overtuigingen die mij soms tegenhouden om echt stappen te zetten richting mijn grote wensen. Ik weet als geen ander wat dat betekent voor je en hoe je hier uit kunt komen. Al mijn ervaringen die ik heb opgedaan in de afgelopen 15 jaar heb ik gestopt in de trainingen die ik nu geef. Daarin krijg jij inzicht welke patronen en gedachten jou nu nog tegenhouden, en hoe je dat kunt omdraaien.

Ik heb gemerkt in mijn leven dat je dromen realiseren zoveel meer voldoening, energie, plezier en betekenis aan je leven geeft.

Dat gun ik jou ook! Ik ben ervan overtuigd dat als iedereen zijn/haar droom waarmaakt er veel minder problemen in deze wereld zijn. De mensen niet meer denken in tekorten en ik eerst. Nee, zij gaan dan uit van overvloed en hoe kan ik jou helpen?

Ik hoop je snel te zien en/of spreken en wens je een inspirerend leven.

Met vriendelijke groei,
Arturo
Inspire your Life, Realize your Dream