Coach, mindfulness en ijsbad trainerSucces zonder stress
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Brainhack - IJsbad - Coaching - Mindfulness
Vasu

Cold Water Immersion

Maak kennis met deze combinatie training van focus, adem en koude (ijsbad).

Door middel van wetenschappelijk onderbouwde uitleg en het ervaren van verschillende technieken leer je dat er een wereld te winnen is buiten je comfortzone. Door de combinatie van brain hack met adem en koude ervaar je dat je tot veel meer in staat bent dan je veelal overonderstelt, en tegelijkertijd hoe gaaf het is. Persoonlijke groei gegarandeerd!
Lees meer…

Coaching

Loop je vast in je werk, relatie of jezelf? Of wil je juist nog meer groeien, nieuwe wegen verkennen?

Tijdens een kort of langer traject ga je jezelf opnieuw ontmoeten. Wie ben je nu eigenlijk, los van je aannames, oordelen, overtuigingen? Dat er vaak wat opgeruimd moet worden is niet zo vreemd. Vanuit die opgeruimde staat kom je weer in contact met datgene waar je blij van wordt, waar je warm voor loopt. En ik help je ten slotte daar vorm aan te geven, je nieuwe, gewenste realiteit te manifesteren!
Lees meer…

Brain Hack

Sinds de toename van neurologische onderzoeken, en daarbij aangetoonde effecten van meditatie op onze hersenen hebben yoga en mindfulness een vlucht genomen. Maak op nuchtere wijze kennis met meditatie, ervaar het zelf. Van onze Brain Hack worden zelfs de gootste sceptici blij!

Aandacht training biedt een sleutel tot rust en ontspanning en brengt je in contact met je groter potentieel. De trainingen bestaan uit heldere en wetenschappelijk onderbouwde uitleg. Daarnaast ervaar je de verschillende technieken, zodat je deze ook kunt toepassen in de dagelijkse praktijk.
Lees meer…

+31 (0) 637618320