Procesbegeleider bij samenwerking en ontwikkelingMet wijsheid, samenwerken tot wijsheid — Verbinder binnen Zorg&Welzijn en Onderwijs
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Samen-Wijs

Onze maatschappij verandert continu; wat betekent dat voor werken & leren in Zorg en Welzijn? 

Wat komt erbij kijken om op een mensgerichte manier te organiseren, waarin je de menselijke maat en het menselijk belang tot de rode draad ontwikkelt van het dagelijks handelen van je organisatie.

Voor vraagstukken over samenwerken en ontwikkelen kun je terecht bij Samen-Wijs. Het proces van samen leren, ontwikkelen, werken en veranderen zal ik faciliteren en  ondersteunen. Ik ben uw procesbegeleider – verbinder+, die zich onafhankelijk  beweegt tussen de diverse zelfstandige eenheden. 
 

Ik schuw geen storm of chaos, omdat dat vaak de enige manier is om echte ontwikkeling en verandering 

Bij verandering zijn alle mensen onlosmakend met elkaar verbonden. Ik ondersteun u graag om ieders kennis, kunde en ideeën te verbinden tot GEZAMENLIJKE WIJSHEID! 

Werken, leren en ontwikkelen staan in mijn visie zeker niet op zichzelf. Het burgerlandschap 2025 (de maatschappelijke ontwikkelingen) zijn de  basis voor de ontwikkelingen in uw organisatie  – keten – netwerk. Hierop anticiperen op een mensgerichte wijze maakt dat uw organisatie toekomstproof is en blijft.

Ruimte geven aan duurzaam ontwikkelen, betekent  ook eigenaarschap van de zich continu ontwikkelende medewerker. Er wordt een appèl gedaan op eigen kracht, talent, rol en verantwoordelijkheid.

Graag adviseer ik hierbij en ondersteun jullie proces om samen vanuit de bedoeling te komen op nieuwe mogelijkheden. Mensgerichte zorg, leven lang leren, duurzaamheid en kwaliteit zijn hierbij belangrijk. Daarbij oog voor het parallelle proces klant – medewerker / lerende.

 

Opdrachten:

5. Beleidsadviseur / bestuurssecretaris  Associatie Hospicezorg Nederland (AHzN)

4. Procesbegeleider HR2020 (www.HR2020.nl)

3. Projectleider  Regionale Samenwerking Consultatie Palliatieve Zorg, netwerk Waardenland  (www.netwerkpalliatievezorg.nl/waardenland)

2. Coördinator Consortium palliatieve Zorg, Zuidwest Nederland.

1. Voorzitter positieteams positiebepalingen, Groenhuysen (www.groenhuysen.nl)

 

Ik stel me graag aan u voor. Mijn naam is Carla van den Broek.

In 1982 ben ik begonnen als verpleegkundige. Een mooi beroep waarin empathie,zelfstandigheid en communicatieve vaardigheden belangrijk zijn.

Ik werkte in het Laurensziekenhuis en werd gevraagd om assistent opleidingscoördinator te worden en tevens een rol te nemen in het verbinden van twee afdelingen in het fusieproces tot het huidige Amphiaziekenhuis.Net voor de definitieve fusie ben ik overgestapt naar Avoord Zorg en Wonen. Daar mocht ik als HRD adviseur de afdeling opleidingen opzetten en  verbinden met de afdeling HRM en kwaliteit. Hier heb ik geleerd om met visie, daadkracht en in dialoog als professioneel manager te werken. In die tijd heb ik tevens als interim-hoofd verplegingsdienst gewerkt om binnen één van de verzorgingshuizen ‘de boel vlot te trekken’.

Mijn kwaliteiten als manager en tevens als lijnmanager bleken de ingang te zijn om bij STUNA mijn eigen bij- en nascholing-unit te draaien. Zien wat nodig is, samen met de trainers en het werkveld cursussen en trainingen  ontwikkelen en deze met veel plezier en resultaten laten uitvoeren.

Na 5 jaar werd ik gevraagd om bij  Transvorm en haar voorgangers de verbinding tot stand te brengen tussen Zorg & Welzijn organisaties in de regio en met ketenpartners zoals onderwijs en overheid.  Kernwoorden: creatief, out off the box denken en handelen, vooruit kijken!

 Ik ben te omschrijven als een verbinder / bruggenbouwer, HRM / HRD- en lijnmanager, en veranderaar. Vooral sterk aan de voorkant van processen. Altijd met visie, helderheid en enthousiasme.

30 jaar ervaring binnen de sectoren Zorg & Welzijn en de opleidingen voor deze sectoren

.

Begonnen als verpleegkundige, en vrij snel mijn passie en drijfveer gevonden: het organiseren en ontwikkelen van mensgerichte zorg, in samenwerking en dialoog met elkaar,  in een steeds veranderde maatschappij.

Ik woon in Alphen, samen met mijn zoon en dochter. Ik houd van mijn tuin, van dansen, lezen, wandelen en reizen.