(harten)opener, flowmanager, coach, inspiratorLeven en werken vanuit je eigen kracht
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Feel Inspired

Bel mij voor een Creatiegesprek voor bedrijven of een Inspiratiegesprek

Creatiegesprek

In elke organisatie, groot of klein, is het belangrijk om nieuwe dingen te blijven ontdekken, te bezinnen op wat er nodig is en manieren te vinden om te innoveren. De kans dat je vastloopt in het vele werk, de systemen en de regels, is echter groot. Hoe blijf je dan toch geïnspireerd en vernieuwend, hoe sluit je goed aan op de behoeften van anderen en zorg je tegelijkertijd dat het bedrijf blijft sprankelen? Hoe zorg je voor nieuw perspectief en een heldere visie juist in onrustige tijden?  Dat is hét moment voor een Creatiegesprek

Wat is het? 
Een Creatiegesprek. Het is een gesprek om helderheid te krijgen, ideeën te genereren en daarna ook echt aan de slag te kunnen. In zo’n gesprek denk ik mee over nieuwe mogelijkheden, aansluitend bij wat er speelt en begrijpend wat er nu nodig is. Je kunt het zien als een katalysator die elk goed idee laat doorstromen en sterker maakt, om het vervolgens ook concreet te maken.

Reacties
Wat er precies gebeurt in een Creatiegesprek is moeilijk onder woorden te brengen, maar anderen zeiden het zo: “Caroline is als geen ander in staat om je de ruimte te laten zien, om je uit de vaste denkkaders te laten stappen en te ontdekken dat er veel meer mogelijk is dan je denkt. Haar kracht is dan ook om aan die mogelijkheden handen en voeten aan te geven”

“… Haar relativeringsvermogen, lichtvoetigheid en vrolijkheid werken aanstekelijk. Onverwachte mogelijkheden dienen zichzelf aan en wat vast zit komt spontaan tot leven en herordent zichzelf tot een nieuwe kans. Caroline bezielt en heeft wat mij betreft een vanzelfsprekende toegevoegde waarde in elke denkbare context.”

Hoe werkt het?
Een Creatiegesprek kan eenmalig plaatsvinden, maar de praktijk leert dat twee of drie vervolggesprekken een nog groter effect creëren. Vandaar het Creatie-abonnement voor 3 gesprekken waarbij je zelf bepaalt wanneer. Eén gesprek duurt 1 tot anderhalf uur en kan op het eigen kantoor plaatsvinden of op een plek naar keuze.

 

Inspiratiegesprek

Helderheid en inzicht krijgen

Iedereen heeft wel eens zo’n moment of periode: het lijkt of de dingen niet stromen, je weet het even niet of hebt het gevoel ergens vast te zitten. 

Dan is het fijn als je met iemand kunt praten. Iemand die zonder oordeel naar je luistert. Die liefdevol meedenkt. Iemand die je helpt om dingen helder te krijgen, waardoor je opeens ruimte voelt en nieuwe mogelijkheden ziet.

Heb je behoefte aan zo’n gesprekspartner? Boek dan een Inspiratiegesprek met Caroline.

Wat en hoe?
Het onderwerp van een Inspiratiegesprek bepaal je zelf. Of het nu over je werk, relatie of iets anders in je leven gaat. Het gesprek duurt meestal anderhalf uur tot 2 uur en zorgt voor nieuwe energie en zet dingen weer in beweging.

Een gesprek van ruim anderhalf uur duurt kost €125 (incl btw). 

Het gesprek vindt plaats in Almere of in Utrecht. Mocht je op een andere plek willen afspreken dan komen er nog reiskosten bij.

Als je ver weg woont of aan huis gebonden bent is er ook de mogelijkheid voor een telefonisch consult. Bel of mail me even als je daar meer over wilt weten.

caroline@feelinspired.nl
06-50215883
1300 BD