Persoonlijke coach / Trainer, (procesbegeleiding) intervisie - persoonlijke ontwikkeling - teamtrainingen - drijfverenWerken vanuit jouw persoonlijke kracht
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Persoonlijke coach / Trainer, (procesbegeleiding) intervisie - persoonlijke ontwikkeling - teamtrainingen - drijfveren
Vlot Training en Coaching

Coaching

Persoonlijke coaching

Soms lijk je vast te lopen in een probleem, situatie of relatie. Dat kan in je persoonlijk leven gebeuren of op je werk. Iedereen kent die perioden. Jouw bekende gedrag werkt niet meer, je vertrouwde strategieën lijken niets op te lossen. Persoonlijke coaching is een prachtig instrument om je patronen te doorzien en nieuwe alternatieven voor je gedrag te creëren.

Ik help mensen binnen en buiten organisaties om persoonlijke en professionele groei te realiseren aan de hand van 1-op-1 coaching trajecten. Hierin staan Veiligheid en vertrouwen, Liefde en compassie, Overgave en Terug naar jezelf centraal (Vlot). Ik geef geen antwoorden, wel richting en inspiratie. Zie het als een duwtje in de rug. Ben je bereid naar je eigen patronen, kwaliteiten, valkuilen en verleden te kijken? Dan begeleid ik je graag bij het weer vlot trekken van jouw pad.

Loopbaancoaching

Wil je een volgende stap zetten in je loopbaan? Omdat je spanningen ervaart in je werk of niet op de juiste plek zit. Misschien wil je simpelweg eens wat anders of merk je dat je onvoldoende wordt uitgedaagd. Loopbaancoaching helpt je met nieuwe energie aan de slag te gaan.

Trainingen

Op maat trainingen

Ben je als organisatie op zoek naar een training op heb gebied van persoonlijke ontwikkeling en heb je een specifieke behoefte? Samen bespreken we de doelstellingen die je als organisatie of met je team wilt bereiken.
In goede onderlinge afstemming ontwikkel ik een passende training of workshop.

Intervisie

Heb je behoefte aan een uitlaatklep, inzicht in hoe het ook kan, besef dat je niet alleen staat, oplossingen delen, nieuwe inzichten en gereedschap voor de toekomst?

Dan is intervisie een prachtig hulpmiddel om in te zetten. Intervisie is een georganiseerd gesprek tussen mensen die werkzaam (of in opleiding) zijn in hetzelfde vakgebied. Intervisie is geen casusbespreking op inhoud, maar een leerproces over jezelf. Je bent bereid naar binnen te kijken, te delen en je kwetsbaar op te stellen. Bij intervisie zijn gelijkwaardigheid, van elkaar willen leren en veiligheid van groot belang.

Je organiseert zelf een groep mensen vanuit hetzelfde vakgebied. Ik verzorg de procesbegeleiding tijdens de intervisie en biedt hier ook een train-de-trainer workshop voor aan, zodat ondernemingen zelf verder kunnen met intervisie door intern opgeleide procesbegeleiders.

Waarnemingsposities

“Wanneer luisteren om te reageren, overgaat in luisteren om te begrijpen, ontstaat er echt contact”

In hoeverre ben je in staat om flexibel gedrag te tonen? Mensen met flexibel gedrag, zijn over het algemeen succesvol.
Kun jij je gedrag aanpassen naar de omstandigheden om je doel te bereiken?
Met deze workshop laat ik je ervaren wat je kunt bereiken door je te verplaatsen in een ander en door situaties te bekijken vanuit een ander perspectief.

Waarnemingsposities is een training waarin je door middel van het uitwisselen van beelden met elkaar kijkt naar hoe jouw zelfbeeld ten opzichte van het beeld van een ander over jou is. Zijn er overeenkomsten, zijn er verschillen en kun je dat verklaren? Ik maak hiervoor gebruik van NLP (3 waarnemingsposities).