Trainer/coach Vitaliteit en Duurzame InzetbaarheidKom in beweging! Haal eruit wat erin zit.
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Leef 2.0

Zakelijk

Productieve, bevlogen en energieke medewerkers

Door medewerkers kennis aan te reiken, inzicht te geven in hun eigen vitaliteit en ze te stimuleren hun leefstijl hierop aan te passen. Het resultaat maakt ze gezonder, gelukkiger en succesvoller. Zowel op het werk als privé, zowel individueel als deel uit makend van een team.

Leef2.0 werkt o.a. met Vit@al, een groepsprogramma waarin de deelnemers actief werken aan het vergroten van hun eigen inzetbaarheid. De Integrale visie van Leef2.0, die terugkomt in dit programma, zorgt voor Duurzaam resultaat! Alleen de medewerkers die dreigen uit te vallen of te weinig energie hebben om productief te zijn? Of het hele team om preventief beleid boven verzuim beleid te stellen? Eerst een pilot om draagvlak en vertrouwen te creëren? Dit is allemaal mogelijk. Leef2.0 levert maatwerk2.0.

Training voor medewerkers

 

Efficiënte & effectieve teams

Jouw organisatie drijft, of gaat straks drijven, op de kracht van jouw vitale medewerkers. Maar, met vitale mensen alleen ben je er niet. De wisselwerking van medewerkers en werkomgeving op elkaar is groot. Om er uit te kunnen halen wat er in zit hebben vitale medewerkers de kracht van een vitale werkomgeving nodig en omgekeerd. Hoe vitaal is jouw organisatie? Tijdens de workshop ‘Organisatie in Balans’ halen we in een minimum aan tijd pijn- en verbeterpunten naar boven en komen we meteen tot mogelijke oplossingen! Omdat alle medewerkers worden betrokken bij deze workshop, is het draagvlak voor de uitkomsten, dus ook voor de oplossingen, groot.

Training voor teams

 

Een organisatie met een Vitaal fundament

Je hebt een missie of visie waarin duurzaamheid en vitaliteit belangrijke pijlers zijn of dit moeten gaan worden. Je kunt er niet omheen wanneer je minder verzuim wilt, de mensen langer inzetbaar wilt houden en hun kennis en kunde wilt behouden voor jouw eigen organisatie. Hoe zorg je ervoor dat Vitaliteit als kernwaarde van jouw organisatie herkent wordt door alle werknemers? Door hen wordt gedragen én uitgedragen? Want dat is wat je wilt, je als Vitale onderneming profileren, maar veel belangrijker, dat ook daadwerkelijk zijn !

Laat jouw Vitaliteitsbeleid kracht bijzetten door het enthousiasme van jouw medewerkers. Als zij zich realiseren dat een betere vitaliteit hen niet alleen waardevoller maakt als werknemer, maar ook gezonder, succesvoller en gelukkiger als mens, dan heb jij je bondgenoot in het werken aan duurzame inzetbaarheid gevonden!

Met jouw wensen, middelen en mogelijkheden en mijn vakmanschap en creativiteit maken we jouw visie op duurzame inzetbaarheid duidelijk en enthousiasmeren we jouw medewerkers te werken aan hun eigen Vitaliteit. Verspreid jouw visie zichtbaar! Jouw visie verdient een eigen plan; het Vitaliteits(jaar)plan en met het Vitaliteitsabonnement zet je in op duurzaam resultaat!

Vitaliteitsplan & Vitaliteitsabonnement

 

Particulier

 

Ik wil…
Me fitter voelen, meer plezier in mijn werk, een gezond gewicht, meer energie, productiever zijn en mijn doelen halen, een gezonder leven, herstellen van mijn burn-out of een burn-out voor blijven, rust in mijn hoofd, balans in mijn leven…  

Dit kan!

Als jij hier een brandend verlangen naar hebt of je bent helemaal klaar met een gewoonte of een situatie waarin jij beland bent, dan kan dit! Ergens in jou zit de kracht om dit doel te bereiken. We kunnen er samen naar op zoek. En is de kracht onvoldoende? Heb je meer power, overtuiging, daadkracht of energie nodig om jouw droom of doel te bereiken? Door je Vitaliteit te verbeteren kom je dichterbij. Vitale mensen staan sterker in hun schoenen. Zowel lichamelijk als mentaal hebben zij meer energie en kracht om het heft in eigen hand te nemen. Werk aan je Vitaliteit en jouw succes komt dichterbij!

Hoe helpt Leef2.0 jou bij het bereiken van jóuw succes?

Heb je al een duidelijk (vitaliteits)doel voor ogen, zoals een gezond gewicht of meer balans in je leven? Leef2.0 begeleidt je bij het halen hiervan. Dit kan zowel in een individueel coachtraject als in een groep. Klik hier voor een Doelgericht coach-/trainingstraject
Wil je samen met anderen kennis opdoen over Vitaler en Gezonder leven in het algemeen en daar meteen mee aan de slag? Dan ben je van harte welkom bij Club2.0. Eén keer meedoen of een hele cyclus? De keus is aan jou! Klik hier voor Club2.0
Je kunt zelfs bij Leef2.0 terecht voor een Vitale invulling van je familieweekend, een bijeenkomst van je vrienden-/vriendinnengroep of een andere speciale gelegenheid die je een keer op een andere manier wilt  laten verlopen dan gebruikelijk. Samen een gezellige dag of weekend waarvan je iets meeneemt waar je (samen) nog lang profijt en plezier van hebt! Succes in het kwadraat dus. Heb het lef, doe het eens anders! Gun jezelf en je vrienden Leef2.0! Klik hier voor Samen2.0

Jouw verlangen – jouw doel – onze uitdaging