Ondernemer - Marketing Concept specialist - Farmeteer - Expert circulaire economie en duurzaamheidcreëert en realiseert innovatieve concepten voor ondernemers en organisaties die op weg zijn om te vernieuwen in agri, food & health
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Innovatie - Marketing - Conceptontwikkeling - Horeca - Food - Retail - Circulariteit - Duurzaamheid - Gezondheid - Personalised Food
AgriFood Support

Ik heb geweldige kansen gehad waarin ik me als veelzijdige ambitieuze vrouw mocht ontwikkelen in het vakgebied van conceptontwikkeling, marketing en communicatie, duurzaamheid en verandermanagement in bekende foodservice, leisure en retail organisaties. En in mijn missie om een positieve bijdrage te leveren aan een gezonder, eerlijker en duurzamer voedselsysteem kregen ook mijn roots als boerendochter weer een plek.

Mijn passie is het volgen van trends, ontwikkelingen en innovaties in de branche en daarbuiten en deze vertalen naar toepassingen in de praktijk. Nieuwe oplossingen ontwikkelen en implementeren die werken, mensen een bijzondere ervaring geven en die bijdragen aan een vitalere wereld. Door open te staan vormt zich een inspirerend toekomstbeeld en ik geniet ervan hier samen met anderen invulling aan te geven. Zo realiseren we samen innovatieve concepten en werkende campagnes die zorgen voor beweging en vitaliteit in jouw business en bouwen we tegelijkertijd aan een gezondere, eerlijkere en duurzamere toekomst. 

EXPERT IN
✓ Vertalen van trends en ontwikkelingen naar ideeën en concrete plannen
✓ Innovatie op gang brengen
✓ Inspirerende content en campagnes ontwikkelen die in beweging zetten
✓ Passende conceptontwikkeling die jou beter maakt
✓ Business development relevant voor jou en de toekomst
✓ Idealen praktisch en commercieel vormgeven
✓ In- en extern verbindingen leggen & draagvlak creëren
✓ Spin in het web in ketensamenwerking en in staat branche-overstijgend te denken

Op zoek naar nieuwe kansen en slimme oplossingen in een veranderende wereld? Samen brengen we beweging en vitaliteit in jouw business!