Dagvoorzitter, Begeleider van veranderingProcesbegeleider, Verandertrainer
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Teamcoaching - Procesbegeleider - Dagvoorzitterschap - Reputatiemanagement - Verandertrainer
Eline Faber

Dagvoorzitter

Bijeenkomsten en congressen zijn belangrijke middelen bij de samenwerking met de samenleving. Het is belangrijk dat deze bijeenkomsten op een oprechte en authentieke manier worden begeleid. Ik treed regelmatig op als dagvoorzitter, en zie het als mijn belangrijkste taak om een prettige sfeer te creëren, zowel op het podium als in de zaal. Ik heb het hart op de tong en gebruik humor in het presenteren, maar altijd met respect voor de sprekers en de mensen in de zaal.

Teamcoaching en procesbegeleiding

Stel, je hebt als team een klus te klaren: een groot project, een teamjaarplan of een spoedopdracht vanuit het management. Veel teams besluiten om een dag of dagdeel ‘de hei’ op te gaan. Maar dan? Hoe pak je het aan?Ik heb in de afgelopen jaren tientallen teams begeleid met uiteenlopende vraagstukken, zoals:

  1. de missie en visie moet herijkt;
  2. er zijn problemen onderling;
  3. het team wil met elkaar een jaarplan maken;
  4. een projectgroep wil van start met een groot project over diverse teams heen, of;
  5. het team wil een duidelijke richting bepalen

Ook voor grote processen

Als procesbegeleider ben ik ook in te zetten voor grotere processen, waarbij het gaat om een verandering in de organisatie en/of in de samenleving. Grote ‘transformaties’ op het gebied van het sociaal domein, duurzaamheid of overheidsparticipatie, bijvoorbeeld. Of een cultuurverandering binnen een team of bedrijf.

Reputatiemanagement

Als corporate communicatieadviseur bij een gemeente, verantwoordelijk voor regiomarketing, heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van identiteit en imago, voor organisaties en regio's. De kennis hiervoor heb ik ongedaan bij de Erasmus Universiteit (International Master Corporate Communications), waar ik ben afgestudeerd op Reputatiemanagement. Ik heb daarbij een werkwijze ontwikkeld specifiek gericht op het MKB. Ik ondersteun bedrijven en overheden bij vraagstukken op het gebied van reputatie en imago. Ook geef ik trainingen op het gebied van imago, reputatie en positionering.

Kijk voor meer informatie op mijn website, www.eline-faber.nl