Communicatiestrateeg Adviseur creativiteitWij geven onze creativiteit graag door
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

CREATIVITEITSONTWIKKELING COMMUNICATIE MARKETING
Eén-en-Eén

CREATIVITEITSONTWIKKELING

COMMUNICATIE

MARKETING

 

Creativiteitsontwikkeling
 

Sommige mensen lijken creatiever dan anderen. Ze komen met de oplossing voor een probleem,bedenken zomaar een nieuw product of organiseren
die bijeenkomst net wat leuker.

Maar iedereen is creatief!
Creativiteit is te leren.
Dus wij geven onze creativiteit graag aan u door.

Creativiteit en het creatief uitdagen van ons denken ten behoeve van onze klanten staat aan de basis van elke opdracht. En die creativiteit geven we graag door.
 

Hoe we dat doen?

 Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij komen graag een kopje koffie drinken om eens te sparren

 

Communicatie

VAN POSTIONERINGSTRAJECT TOT EN MET HET ONTWIKKELEN VAN COMMUNICATIEMIDDELEN

      De Hier-en-NU service

EenEnEen biedt de Hier-en-Nu service. Een beperkt urenabonnement dat je kunt inzetten op elk moment dat je dat wilt. Omdat je NU een uurtje advies nodig hebt. Of NU echt dat communicatieplan geschreven moet worden. Lees hier wat het voor je kan betekenen

 

Visie, missie, positioneringstraject, strategie, interne communicatie,externe communicatie, public relations, voorlichtingscampagnes,fusiecommunicatie, crisiscommunicatie...

De communicatiebehoefte van een organisatie kan op elk moment anders zijn. Afhankelijk waar de organisatie staat,wat ze wil en hoe ze haar doelgroepen wil bereiken. Een fusie communiceren vraagt andere inzet en middelen dan een voorlichtingscampagne. Een huisstijl voor een gezondheidsorganisatie heeft een totaal andere uitstraling en boodschap dan de huisstijl van een notarissenkantoor. En zelfs per zorgorganisatie of notariskantoor kan de uitstraling totaal anders zijn. Omdat je nu eenmaal niet allemaal precies hetzelfde 'verkoopt'. Omdat je onderscheidend wilt zijn.

De juiste snaar raken van je doelgroep, zoals wij de juiste snaar altijd willen raken bij onze klant.

Ons bureau heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in heel verschillende communicatieve aandachtsgebieden.

 

 

Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op.

 

 

MARKETINGCOMMUNICATIE
 

Hoe mooi de verpakking ook is, de communicatieve boodschap moet kloppen met de inhoud. En bij wat uw klanten verwachten.

Marketingcommunicatie moet raken, in beweging zetten, motiveren. Dat vraagt om adviezen en communicatiemiddelen buiten de gebaande paden. Liever een goed doordachte marketingcommunicatiestrategie op een A4tje dan een theoretisch, omvangrijk plan. En campagneconcepten die verrassen en specifiek ontwikkeld zijn voor de doelgroepen die je wilt bereiken. Omdat er gedegen onderzoek aan vooraf gegaan is!

Natuurlijk mag je van EenEnEen verwachten dat wij de juiste mix van middelen en (social) media voor jouw campagne adviseren en inzetten.