Spreker | Gids | Coach | Trainer | Organisatieadviseur De Natuur als spiegel voor uw organisatie
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Public speaking - Leiderschap - Samenspel - Wendbaarheid - Innovatie/ aanpassen - Communicatie - Managementsystemen - Strategisch management - Coaching -Storytelling -
Natuurvisie - GNG Consultancy

Als kind heeft de natuur me gebiologeerd, wat uiteindelijk resulteerde in een studie Zoölogie. Als tiener heeft de mens me verwonderd, hetgeen de basis vormde voor mijn studie psychologie. En als jong volwassene heeft de organisatie-/ en veranderkunde me enorm geboeid, waardoor ik uiteindelijk een MBA en Innovatiekunde heb behaald. Deze drie passies, de natuur, de mens en organisatiekunde, heb ik eigenlijk nooit meer losgelaten. Sterker nog, ik heb zoveel mogelijk geprobeerd deze passies te combineren (iets wat ik iedereen van harte kan aanbevelen).

Als organisatieadviseur en coach bij GNG Consultancy ben ik inmiddels al 25 jaar actief om organisaties te ondersteunen en coachen bij borgings-, optimalisatie- en verandervraagstukken. De laatste 10 jaar ben ik verder actief als spreker, gids en trainer bij Natuurvisie om mensen en organisaties te inspireren wat we van de natuur kunnen leren. Hierbij wordt ik zeer geholpen door het feit dat ik inmiddels al bijna 20 jaar vrijwillig dierentuingids ben bij Koninklijke Burgers' Zoo.

Ik ben van mening dat de antwoorden op onze vragen overal om ons heen te vinden zijn. Het is alleen een kwestie van hoe te kijken. Ik kijk hiervoor voornamelijk naar de natuur, zijnde een onuitputtelijke inspiratiebron voor oplossingen die zich in de praktijk bewezen hebben. Dit, samen met mijn brede kijk op organisatievraagstukken, helpt mij om mensen en organisaties te inspireren en ondersteunen bij het realiseren van hun ambities. Neem gerust eens contact op, ieder samenspel begint met verbinden/ elkaar leren kennen.