Coach en zorgprofessonal
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Kom op Adem

Kom op Adem is een coachpraktijk waar je het beste in jezelf leert ontdekken door coaching en adem-coaching.

Voor wie?
Heb je vragen over je werk, relatie, persoonlijk leven? Ervaar je stress en wil je graag meer ontspanning? Zou je graag beter je grenzen willen leren aangeven? Wil je graag meer energie en jezelf (opnieuw) in beweging zetten? Lichamelijke klachten verlichten, hyperventilatie omzetten in een voor jou passend adempatroon? Leren omgaan met conflicten in jezelf en met de ander? Heb je behoefte aan een nieuwe levensfase of iets nieuws? Of ben je daarin terechtgekomen en vind je het fijn om hier samen naar te kijken, kortom heb je ademruimte nodig in één van deze en/of een ander thema?

Dan wil ik je graag ondersteunen om te zoeken naar de oorzaken, oplossingen, antwoorden en naar jouw mogelijkheden om je eigen pad te banen en meer ‘ademruimte’ in jezelf te creëren.

Wat heb ik te bieden?
Op basis van een gratis intakegesprek bekijken we samen of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen. Als dat zo is, bespreken we welk traject we kunnen inslaan en welk(e) doel(en) we daarbij stellen.

Wie ben jij en wat beweegt je?
Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Wat de een past, past de ander weer niet. Het is dus belangrijk dat de coaching die ik je bied aansluit op wie jij bent en wat jou beweegt. De methodes die ik gebruik stem ik af op wat jij nodig hebt en wat bij jou past. Dat wil ook zeggen dat jij altijd zelf de regie houdt.