Businesstrainer en personal development coachLeer betekenisvol verkopen voor businessgroei
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

(VER)KOOP-TRAINING

Hoe zou je het vinden als klanten over jou zeggen:

 

Wat is in jouw ogen een toffe peer in de business? Voor ons is het iemand met de gunfactor. Iemand waar je met vertrouwen van koopt en graag weer bij terugkomt.

“Mensen willen niet dat je ze iets verkoopt.
Mensen willen dat je ze helpt met waar ze me geholpen zijn.”

Mensen kopen van mensen. En wat ze kopen is vertrouwen. Vertrouwen in jouw product of dienst, maar vooral vertrouwen in jou als persoon. Je kunt vertrouwen vergelijken met de gunfactor. Zodra mensen met vertrouwen van jou kopen heb je de gunfactor. Maar hoe zorg je ervoor dat je steeds meer en meer die gunfactor hebt, zodat klanten van jou kopen én bij je terugkomen?

Dag 1

In de ochtend leer je de vier principes van de gunfactor + een soepel lopende
gespreksstructuur + een versterkende mindset + vijf type vragen waarmee je prospects/klanten waardebewust maakt van jouw product of dienst.
In de middag bezoek je (minimaal) één klant, zodat je het geleerde direct succesvol kunt toepassen.

Aan het einde van de dag krijg je performance coaching van Frank en Eelco en een (Ver)koop-challenge voor de komende drie weken.

In die drie weken krijg je telefonische performance coaching op jouw (Ver)koop-challenge.

Dag 2

In de ochtend leer je hoe je weerstand kan voorkomen en hoe je ermee omgaat. Daarnaast leer je omgaan met verschillende klanttype.
In de middag bezoek je (minimaal) één klant, zodat je het geleerde direct succesvol kunt toepassen.

Aan het einde van de dag krijg je performance coaching van Frank en Eelco.

Je sluit de dag af met een certificaat.

 

WIN-WIN-WIN TEAM

Wil je samen bouwen aan een win-win-win team?

Een win-win-win team heeft een gemeenschappelijk doel waar iedereen zich mee kan verbinden en waar iedereen ertoe doet om het resultaat te halen. Maar hoe zorg je ervoor dat iedereen vanuit vrije wil bijdraagt aan het gemeenschappelijke doel. Wat zorgt voor de ommekeer?

Met een ultrakorte aanpak maak je zelf de ommekeer naar een win-win-win team. Je levert met elkaar direct en blijvend een bijdrage aan het gemeenschappelijk doel + plezier + energieke dynamiek + professionele ontwikkeling + een hechter team.

Kortom: Iedereen winnaar, iedereen blij.

 

 

VERBETERSLAG IN 6 WEKEN

Waarin wil je een verbeterslag maken met jezelf, je team of je bedrijf?

En dan bedoelen we niet over een jaar, maar binnen zes weken!
Wij hebben een kort en krachtige aanpak die jou in staat stelt die verbeterslag te realiseren op het gebied van:

  • COMMERCIE
  • TEAMWORK
  • LEIDERSCHAP
  • MEDEWERKERSTEVREDENHEID
  • KLANTTEVREDENHEID

Al onze acties zijn maar op één ding gericht: Dat mensen met nog meer werkgeluk hun prestaties kunnen verbeteren. Hier zetten we van alles voor in: training, coaching, workshops, games, online tools en ontwikkeltrajecten.

We ondersteunen je met trainingen, coaching en daarna met je te sparren,  telefonisch, online en/of via een app. We gaan met je in overleg en geven je informatie/tips die je op dat nodig hebt.

Wij helpen je in 6 weken om te doen wat je zelf wil bereiken, jij slaat de maat.
En wáár je een duwtje in de rug kan gebruiken zijn wij er. De verbeterslag blijft niet bij een goed voornemen, je gaat het ook echt doen. Met een duidelijk doel voor ogen en een aanpak die je uitdaagt en ondersteunt heb je een solide basis om het zelf verder op te kunnen pakken.

 

PERFORMANCE COACHING

Vind je het als manager belangrijk om je mensen te helpen zichzelf te verbeteren?

Je hebt de grootste invloed op het behalen van prestaties als je mensen kunt inspireren en hen helpt zichzelf te verbeteren. Met onze aanpak geven we je handvatten mee, waarmee jij er voor zorgt dat mensen beter gaan presteren en lekker in hun vel zitten. Zo versterk je het enthousiasme en de resultaten bij zowel de medewerkers als bij jezelf.

Performance coaching verhoogt de prestaties van individuen, teams en organisaties. We bieden individuele executive coaching (1:1) en coaching voor mensen in organisaties om hen te helpen hun potentieel te benutten, zodat zij op hun beurt de prestaties van het bedrijf verbeteren en tegelijkertijd floreren in hun rol. Met onze aanpak op gebied van performance coaching helpen we je niet alleen ‘het hoofd’ van mensen te betrekken, maar ook ‘hun hart’, wat zorgt voor een duurzame verbetering en groei van uw organisatie.