Loopbaancoach voor uitzonderlijke talentenLoopbaancoach voor hoogbegaafden en innovatieven
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Kerntalentenanalyse - Hoogbegaafdheid - Coaching
Werk en Waarde

KernTalentenanalyse

Het eerste assessment dat hoogbegaafden aankan

Voor hoogbegaafden en andere vreemde vogels werken de gangbare assessmentmethoden vaak niet goed. In België is in de afgelopen 20 jaar iets heel bijzonders ontwikkeld: Een heldere professionele analyse op basis van je voorkeuren in je kindertijd (4-12 jaar). Dit leidt tot een profiel met een grote voorspellende waarde, dat je hele leven geldig is. Het vertelt je wat je sterke KernTalenten zijn: samen vormen deze je aard, je potentieel en je ‘goesting’.

Ik heb de KernTalentenopleiding begin 2012 gevolgd bij Danielle Krekels in Brussel en het examen gehaald 'met de grootste onderscheiding' (cum laude zeg maar). Ik mag me erkend Kerntalentenanalist noemen en sta ik als zodanig op de website van Core Talents vermeld. In 2013 heb ik de vervolgopleiding voltooid en sindsdien mag ik ook zelf de opleiding geven.

Uiteraard pas ik mijn kennis en ervaring met hoogbegaafden toe in deze analyse. Vaak hebben zij op een inventievere of ongebruikelijke manier met speelgoed gespeeld. Dat betekent dat een activiteit soms op een andere plek in de methode thuishoort dan gebruikelijk, en dus ook bij een ander KernTalent. Zeker bij gebruik van de online invullijsten is een kundige begeleiding van een analist nodig om tot kloppende uitkomsten te komen.

Voor welke vragen biedt deze methode nieuwe inzichten?

Prijzen: vijf opties, oplopend in intensiteit, diepgang en maatwerk.

Enkele reacties van cliënten: "Griezelig juist" "Alsof je DNA van jezelf aan het lezen bent" "Ik wou dat ik dit 20 jaar eerder geweten had"

 

Lees mijn artikel over de KernTalentenanalyse bij hoogbegaafden

Zelf leren om de KernTalentenanalyse te doen? Volg de opleiding.

informatie(apestaart)werkenwaarde.nl
7411RS