Organisatieadviseur - Organisatiecoach - Data-analistTeam-cultuurcoaching met razendscherpe metingen
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Mind-Logic

Welkom

Mind Logic is gericht op het ontwikkelen en uitvoeren van online team- en organisatie (cultuur)onderzoek onder medewerkers en klanten. Met deze innovatieve data kunnen wij scherpe analyses maken op teamniveau en zo een interventieprogramma ontwikkelen op de maat van uw organisatie. Of het nu gaat om sociale innovatie of technologische innovatie: in beide gevallen verandert er veel in een organisatie of, en dat is lastiger, tussen organisaties. Meer informatie: info@mind-logic.com

Wij onderscheiden drie soorten klanten

  • Organisaties die willen werken aan de kwaliteit en de snelheid van hun innovatie, waarbij het in veel gevallen zal gaan om open innovatie tussen organisaties die in een keten of netwerk functioneren voor verschillende taken. Per taak kan de coalitie verschillen. Dat maakt de innovatie zo boeiend!
  • Organisaties, die een nieuw product of dienst te bieden hebben en met ons de weg naar hun markt willen vinden. Wij leggen graag de verbinding tussen vraag en aanbod in het kader van innovatie vaak op verzoek van een van beide partijen.
  • Organisaties in transitie, die nieuwe energie nodig hebben om de volgende fase in te gaan en die vooral alle mensen in hun ecosysteem willen betrekken.

Hoe doen we dat?

We doen dat op drie niveaus.

  1. Individu en team. Wij zijn partner van Management Drives.
  2. Organisatie doorlichting. Dit doen wij met medewerker onderzoek-producten van YX Company of een van haar partners.
  3. Organisatie en stakeholder doorlichting. Ook dit doen wij met meetproducten van YX Company.

Hoe kunt u dat?

  • U kunt natuurlijk een eigen meetproduct ontwikkelen in samenwerking. Dat kan interessant zijn wanneer u een consultancy bedrijf vertegenwoordigt dat haar klanten organisatieadvies wil verzorgen op basis van digital human intelligence. Wij kunnen het ontwikkelingsproces begeleiden zodat u de beschikking krijgt over een bij uw bedrijf passend gevalideerd en intelligent meetproduct.
  • Maakt u liever gebruik van ervaren consultants en beproefde meetmethoden. Dan kunnen wij de meting binnen uw organisatie en eventueel stakeholders opzetten en uw organisatie met “human data” analyse en het ontwerp en uitvoering van interventies op maat, effectief en efficiënt begeleiden door de door u gewenste transitie in kwaliteit.
  • Is er een (management)team dat speciale aandacht nodig heeft, omdat het net nieuw is, of dat er nieuwe verwachtingen aan worden verbonden? Vraag dan een inspirerende Management Drives sessie aan.
info@mind-logic.com
+31 (0)6 512 797 06
info@mind-logic.com
3971 JL