ArbeidsbemiddelingVacatures voor jou?
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Netwerker, verbinder, hands-on, proactief, maatwerk, bruggenbouwer
Globalflex

Mijn naam is Hans Geurs, ik ben een bruggenbouwer met een gedreven en praktische hands on mentaliteit, dit gecombineerd met ondernemingszin is wat mij kenmerkt. Hierbij denk ik in mogelijkheden en niet in beperkingen. Ik ga hierbij graag buiten de gebaande paden om een succesvol resultaat te bereiken.

Wat ik het liefst doe is iets opbouwen, mensen in beweging krijgen, enthousiasmeren en activeren dat is waar ik goed in ben. Ik heb een duidelijke visie op de dynamiek van de arbeidsmarkt: het gaat meer en meer om het werk dat je doet en waar je goed in bent, en minder om de baan die je hebt. 
Specialiteiten; Netwerker, verbinder, hands-on, proactief, maatwerk, bruggenbouwer en resultaat gericht waarbij de klant in het ontwikkelings- en arbeidsproces centraal staat!

Geïnteresseerd in; Samenwerking, uitdagingen en persoonlijke ontwikkeling. 
Daarnaast fungeer ik graag als gids voor de ondernemer binnen de gemeente, UWV Werkbedrijf het SW- bedrijf en onze ketenpartners!

Bel mij voor een vrijblijvende kennis-deel-sessie van een uur om te kijken waar wij elkaar kunnen vinden en ik kom graag langs! Tel. 06-11586021 of mail naar hans@globalflex.nl