Innovator - Beheerder Het Veerhuis - OndernemerAanlegplaets voor de nieuwe tijd
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Het Veerhuis

HET VEERHUIS

Zoek je een bijzondere plek voor vergaderen vergaderen, mediteren, het geven van trainingen of een workshop? Dan is het Veerhuis aan de dijk, met zicht op de Waal, een interessante optie voor je. Komt iemand voor het eerst het huis binnen dan horen we meestal een “Ooooh” van verwondering.

 Altijd max. één organisatie per dag met break-out mogelijkheden.
 Wij bieden ruimte van 5 tot 40 bezoekers.
 Het hele Veerhuis staat je ter beschikking. Inclusief mogelijkheden tot catering.
 Het hele Veerhuis huren kan al vanaf € 150,- per dagdeel
 Kort vergaderen aan de leestafel? Dat kan voor € 50,- p/u incl. koffie/thee. Elk uur meer € 25,-

EENVOUDIG RESERVEREN

Wil je reserveren of snel weten of de ruimte beschikbaar is? Of heb je andere vragen? Bel ons dan gerust.

TEL: 0344-605640

MOGELIJKHEDEN

WAALKAMER

met wijds uitzicht op Waal. Geschikt voor cursussen, workshops, meditatie etc. Oppervlakte 10 – 6 meter voor ongeveer 10 á 30 mensen. De Waalkamer is voorzien van een 140cm flatscreen met BluRay speler.

 

 

 

 

SERRE KAMER

Met uitzicht op de Waal. Te gebruiken voor overleg, presentatie, meditatie, etc. Oppervlakte: Beneden deel 3,5 – 7,5 mtr bovendeel 5,5 – 8 mtr Voor 20 á 40 mensen – afhankelijk van opstelling

 

 

 

RECEPTIE

Deze ruimte is te gebruiken voor overleg, presentatie, meditatie, Oppervlakte: 7 – 10 meter voor 20 á 25 mensen.

De Receptie en Serre zijn met geluidsdichte deuren met elkaar verbonden en kunnen tot één ruimte gemaakt worden (tot max. 65 mensen).

 

 

 

 

UNO-BOX EN BRONPLAN

uno box

 

Hoe ziet een bedrijfsplan eruit als je van de visie van heelheid gaat denken. Een plan dat denkt voorbij dualiteit en concurrentie.
De UNO-foundation ontwikkelde hiervoor het Bron-plan als uitwerking van de UNO-box zoals hierboven getoond. Voor een korte intro  – zie dit filmpje.
Terug naar de bron van het zien van de eenheid.

Een grote klant zei hierover: “De begrippen aan de buitenkant kennen we en nu zie ik ze vertaald naar de binnenkant”.  Gepresenteerd aan inheemse leiders (Parijs dec. 2015)  is de reactie andersom: “De binnenkant kennen we, nu zien we het vertaald naar de buitenkant.
De Uno-box verbindt twee werelden en heeft bovendien een  tweede verdienmodel. Het heeft zijn dienst al bewezen toen Henry Mentink naar de bank stapte voor een zakelijke lening. Met de UNO-box en Bronplan wist hij hen te overtuigen. Easy.

De UNO-box is ook een klein kunstwerk en heeft magische aantrekkingskracht.  En dat niet alleen, het brengt je nieuwe inzichten die jouw idee kan verrijken en verdiepen.

En . . . . je hoeft niet perse out-of-the-box te denken want: “De ruimte binnen de perken is net zo onbegrensd als daarbuiten” (Jules Deelder)

Je staat daarmee steviger in de markt.
Margot Schlosser schreeft hierover: “Het zou ook zo maar kunnen dat ik wat met die door jou zo mooi geformuleerde UNO-box iets wil gaan doen met mensen in bedrijven. Heb dit jaren gedaan op mijn manier. Ben ermee gestopt omdat ik het te vermoeiend vond. Het leek toen op onbegonnen werk. Met jouw UNO-box, heb ik weer wat hoop, dat bedrijven die dit willen toch een kans maken.”

We willen deze opzet graag de wereld in helpen en dat in coöperatief verband doen.  Je kunt je aanmelden, zodat we de UNO-box en het Bron-plan concept samen kunnen verrijken.

Een korte samenvatting in een filmpje vind je hier: Unobox samengevat.

En. . . . zo wordt de UNO-box gemaakt; zie link

0344-605640
Waalbandijk 8
4064 CB Varik