Healer en trainer, life coach en kindercoachBedrijfsopleidingen integriteit, energie en verandering
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Hilde Goris

COACH IN INTEGRITY

Integriteit is een sleutelwoord in alle activiteiten van Hilde Goris. Ze begeleidt naar de eenvoud van het zijn. Ze is een katalysator en transformator. Ze wijst aan waar dubbele bodems in mensen, processen en communicatie zitten. En ze toont de weg naar integer functioneren. Als leidinggevende kan je bij haar een diepe transformatie ondergaan, waarna je als een nieuw mens in je team zal staan. Je personeel zal anders op  jou reageren, want integriteit dwingt respect af en je kan er niet omheen. Een vraag die vanuit integriteit wordt gesteld, zal vragen om een integer antwoord. Integer leidinggeven is authentiek leiderschap. Persoonlijke ontwikkeling is de deur.
 

GETUIGENISSEN BEDRIJFSTRAINER

Heidi Degols (volgt een coaching traject) schrijft:

Hilde is very integer, warm personality. You feel no boundaries to exchange personal items with her. Her amazingly fast, to the point approach on explaining the processes that are holding you from 'growing' are fenomenal. Hilde is a PURE coach who plants seeds for TRANSFORMATION. She has a great sense of humor and always sees the positive aspects of life.

John Reuvers schrijft (na bedrijfstraining):

Hilde heeft deuren geopend die in de vaak rationele bedrijfsprocessen gesloten blijven. Ze opent je ogen voor signalen die er altijd wel waren, maar geen aandacht kregen. Ze geeft aandacht aan de zichtbare en onzichtbare chemie tussen leidinggevenden en hun mensen, op een manier waarbij het leidinggeven natuurlijker en meer integer tot zijn recht komt. Haar no-nonsens approach met een knipoog, maakt haar heel benaderbaar en geeft je de overtuiging dat ze heel snel en nauwkeurig de vinger op de zere plek legt. Daarbij maken haar open karakter en warme manier van communiceren de training tot niet alleen een erg nuttige, maar ook een zeer aangename ervaring. Hilde, bedankt!!

 

TRAUMA VERWERKEN EN LEVENSKNOPEN ONTWARREN

Als life coach en healer begeleidt Hilde sinds 10 jaar volwassenen op sleutelmomenten in hun leven. Ze heeft vele tools ter beschikking om je te helpen wanneer je het gevoel hebt om vast te zitten in je eigen leven, niet vooruit te raken en in cirkels te lopen. Ze kan je doorheen moeilijke of onomkeerbare beslissingen coachen of levensknopen en crisissituaties helpen ontwarren. Ze laat je dan meelezen in het boek van je eigen leven, en laat je het vervolg zelf kiezen.
 

DRAKEN- EN ELFENKINDERCOACH

Hilde werkt sinds 10 jaar met hooggevoelige kinderen in groepsverband en individueel. Ze is ervaringsdeskundige autisme, hooggevoeligheid en nieuwetijdskinderen. Ze werkt met haar zeer gevoelige zintuigen als een tolk tussen de innerlijke wereld van het kind/jongere en de ouders/buitenwereld bij gedragsproblemen, voor nieuwetijdskinderen en voor kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis.
 

CREATIEVE THERAPIE

De kern van elke begeleiding is het exploreren van de eigenheid van het kind en manieren vinden waarop het zichzelf kan zijn. En niet alleen met zichzelf, maar met vriendjes, met zijn gezin, op school en in de buitenwereld. De begeleiding naar buiten gebeurt stap voor stap met creatieve therapie, bloesemtherapie, indien gewenst schoolbezoek, systemisch werk in het gezin, krijgskunst of yoga, hartcoherentie, ...

KRIJGERSCHAP

Hilde is sinds 2003 actief in het domein van de persoonlijke ontwikkeling. Ze volgde haar opleiding bij Siberische Sjamanen waarvoor ze gedurende enkele jaren intensief tolkte. Ze heeft voor missie en gave mensen in hun kracht en op hun pad te plaatsen. organiseert op regelmatige basis groepsactiviteiten voor volwassenen. Ze begeleidt mensen naar een dieper begrip van de werkelijkheid doorheen cursussen spiritueel krijgerschap. Een mengeling van krijgskunst, yoga, meditatie, bewustzijnstraining zet je met je twee voeten recht in het leven. Ook technieken voor energetische bescherming komen aan bod.

Chris vertelt over haar persoonlijke begeleiding:

De Astrale Karate bij Hilde gaf al een hele verandering in mijn leven. Om dan verder te werken aan de specifieke thema's die zich aandiende was bij Hilde in persoonlijke begeleiding gaan iets waar ik naar uitkeek. Al pratende maak je met haar een hele reis, soms zie of voel je haar iets doen, soms gebeurt het gewoon en als je buiten gaat met of zonder opdracht sta je weer straten verder op je pad en je krijgt er nog een pak Licht en Vreugde bij. Eender hoe goed of minder goed je het er van afbrengt in dit leven, Hilde zal altijd Liefdevol met Compassie en in Volle Ondersteuning blijven staan. Wat ze doet merk ik vooral aan de sessies met andere therapeuten waar ik al 20 jaar of langer naartoe ga. Zij zien eindelijk een doorbraak en grote vorderingen in mijn processen. De Cranio-Sacraal therapeut kon na het vrouwenweekend met Hilde dan ook de 'Waauw' niet meer onderdrukken. Waar andere therapeuten, klassiek of alternatief (ik heb er veel gezien t.e.m. relatietherapeuten en psychologen) meestal niet tot mijn kern doordringen is dit voor Hilde het uitgangspunt. Ze staat al van bij het begin veel verder dan de mensen waar ik ooit in begeleiding ben geweest en je houdt haar niet voor de gek wat maakt dat ik op 1 begeleiding bij haar veel verder sta dan de vele sessies die ik tot hiertoe achter de rug heb. Het is daardoor ook een plezier om samen met mijn man ernaartoe te gaan niet als uitgangspunt waarom ik vroeger naar een relatietherapeut zou gaan maar om ons pad samen lichter te kunnen bewandelen en meer kwaliteit uit ons leven te halen. Het is voor ons beiden een plezier om in 'begeleiding' te gaan en Hilde weet met veel respect en Liefde de balans en eenheid te bewaren tijdens de begeleiding. We houden er allebei steevast een heel Dankbaar gevoel aan over. 

Stefan en Miet vertellen na een gezinsbegeleiding (naar aanleiding van angsten bij één van de kinderen):

Stefan: Sinds we bij Hilde zijn geweest is de heilige ruimte in ons gezin hersteld. Voorheen waren er vele 'indringers' die de huiselijke vrede en balans verstoorden. Tijdens de sessie werd er een 'gezinskoord' geplaatst, een bescherming van ons gezin tegen ongewenste invloeden die we buiten willen houden. Sindsdien zijn we bewust geworden van deze dynamiek en kunnen we dit ook bewust onderhouden, elk gezinslid heeft veel duidelijker zijn plek gekregen in het geheel, en we hebben meer controle over wie we toelaten en wie niet. Dit zorgde voor een hele opluchting, het heeft meer rust en huiselijke vrede gebracht, en zo ook meer familiegeluk. Bij mij persoonlijk kwamen er ook nog items aan het licht die voor een storing in mijn relatie zorgden, dit heb ik in een aparte sessie kunnen helen en zorgde mee voor de herstelling van het evenwicht in relatie en gezin. Ik ben Hilde nog steeds erg dankbaar voor wat ze voor ons gedaan heeft en de veranderingen die sinds de sessies hebben plaatsgevonden.
Miet: Hilde hielp ons inzicht te verkrijgen in onze gezinsdynamieken op een heldere en doortastende manier. Ook weet ze energetisch te corrigeren wat stroef loopt en leert ze ons hier ook zelf mee te werken. Ze heeft ons goed geholpen om meer rust, verbinding en harmonie te creëren binnen ons gezin. Haar manier van werken voelt zuiver, verbindend en helend aan.