Personal assistantAls personal assistent neem ik privéklussen uit handen en laat deze zorgvuldig uitvoeren. Daardoor kan jij je volledig focussen op je werk of van je vrije tijd genieten.
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Succes zonder stress
Time4comfort

Mijn naam is Ingrid Lutgendorff en het is mijn missie om drukke, succesvolle ondernemers en professionals te ontzorgen. Ik neem allerlei privéklussen van je over en zorg ervoor dat deze zorgvuldig worden uitgevoerd. Zodat jij je volledig kunt focussen op je werk en kunt genieten van je business én vrije tijd.

Wanneer jij je volle aandacht kunt besteden aan je business is dat prettig voor jezelf én voor je klanten. Je kunt meer vanuit ontspanning werken en dat komt je bedrijf en zeker ook je gezondheid en je relaties met anderen ten goede. Meer focus betekent meer klanten, meer klanten betekent meer omzet, meer omzet betekent meer vrijheid, meer vrijheid betekent..... enz

Hoe fijn is het om je te kunnen focussen op je business? Hoe fijn is het om tijd te hebben voor je gezin en je vrienden? We worden allemaal een gelukkiger mens met een goede balans tussen werk en ontspanning.

Dat noem ik ontzorgen! Ik garandeer tijdwinst voor jou zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

De afgelopen 20 jaar werkte ik als leidinggevende binnen facilitaire diensten. Ik vond het heerlijk om de spin in het web te zijn en ben een kei in organiseren en verbinding leggen tussen klant, werknemer en/of leverancier. Mijn kinderen zijn inmiddels 27 en 28 jaar en wonen zelfstandig, maar ik herinner me levendig de tijd dat ik rende van school naar mijn werk, door naar zwemles, een werkbespreking enz… Altijd rennen en vliegen. Continu. Van een gezin waren we getransformeerd tot een bedrijf. Een bedrijf waarin ieder zijn rol had en met goed management alle ballen in de lucht werden gehouden. Maar onderweg raakten we elkaar wel kwijt….

Als ik nu terug kijk, heb ik spijt dat ik niet meer heb genoten van die tijd. Heb ik wel voldoende tijd en aandacht gegeven aan mijn gezin? Was ik er wel écht? En dat hoor ik van veel leeftijdsgenoten. Spijt dat die tijd zo snel voorbij is gegaan en je het niet echt bewust hebt meegemaakt. Niet écht volop van iedere fase hebt kunnen genieten omdat er zoveel (bij)zaken aandacht van je vroegen. 

Ik wens jou de ruimte om bewust keuzes te maken. Om de focus te kunnen hebben op je business en om écht quality time te hebben met je gezin en vrienden. Want geld komt en gaat, maar tijd komt nooit meer terug.

Hoe kan ik je hierbij helpen?

Ik kan je op vele gebieden ontzorgen en taken uit handen nemen. Denk hierbij aan je huis dat geschilderd moet worden, maar ook de wekelijkse schoonmaak of jaarlijkse voorjaarsschoonmaak van je woning. De offertes die nog steeds opgevraagd moeten worden voor een badkamerrenovatie, maar ook iemand regelen die je moeder begeleid naar het ziekenhuisbezoek. Je komt er zelf nauwelijks aan toe maar je wilt het wel graag goed geregeld hebben. Zo zijn er nog veel meer zaken te bedenken.

Ik bespreek met jou op welk vlak ik je kan ontzorgen. Ik maak een plan van aanpak. Ik zoek de juiste personen of bedrijven om de dienst uit te voeren en verzorg de gehele communicatie hieromtrent. Uiteraard koppel ik waar nodig terug. Zo zijn de zaken die al een tijdje jouw focus beïnvloeden snel en vakkundig geregeld. Zaken die anders door tijdgebrek in je hoofd bleven dwarrelen….

RESULTAAT:

Meer focus op je business, minder stress, meer omzet, meer vrijheid, meer ontspanning en rust in je ondernemerschap en privé.

Time4comfort voor succes zonder stress