StressdokterLeer stressvrij spreken
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

spreken in het openbaar publicspeaking stressreductie
www.harttrainen.nl

Ik ben een vermooooier. Ik schreeuw het nog niet van de daken. Dat ga ik vanaf nu wel doen. Want ik ben er namelijk heel trots op. En ik ben niet alleen. We zijn al met zo’n 175 vrouw/man. 

Wat maakt mij mooi? Dat ik er voor je ben als je spreekt in het openbaar en dat nog niet zo goed gaat. je vindt het spannend en de angst of spanning gaat in je lijf zitten Dat komt je verhaal niet ten goede. Ik train in je wetenschappelijke technieken die er voor zorgen dat jij geniet van het spreken voor of in een groep. Van te voren. Tijdens je verhaal en ook achteraf. Spreken is leuk. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

▬▬▬▬▬▬▬
WAT DOE IK?
Wij zorgen voor ervoor dat je veerkrachtig blijft door het leren van eenvoudige en bewezen technieken. Een paar minuten per dag toepassen levert jou als professional creativiteit op, verminderen spanningen en stress, verhogen je flexibiliteit, je (werk)prestaties en je komt een stuk lekkerder in je vel te zitten. Ik help je je mentale kracht en je weerbaarheid te verhogen. Werken vanuit je hart, de ideale manier om beter te worden.
▬▬▬▬▬▬▬
HOE WERK IK?
Leiderschap en spreken is een vak apart en dat doe je niet alleen met je hoofd. Een authentiek leider leidt vanuit zijn hart. Daarom wordt ik wel eens ‘stressdokter’ genoemd. Ik neem datgene weg wat jou belemmert in het accelereren als leider en maak je beter. Niet als dokter wel als professioneel spreker en top trainer. Waar nodig haal ik er expertise bij. Mijn doel is het om jou beter te maken. En daar hoef je echt niet ziek voor te zijn.
▬▬▬▬▬▬▬
VOOR WIE
EEN GOED LEIDER GAAT VOOROP
Je staat niet alleen voor je troepen, je gaat ook voorop in een een 1 op 1 gesprek of tijdens een sessie. En wat denk je van (jezelf) verkopen. Zo zijn er nog veel meer situaties te bedenken waar jouw persoonlijke presentatie een cruciale factor speelt of je troepen jouw geïnspireerd volgen of je verhaal overtuigend is, of je de deal rond krijgt.

In mijn laatste boek ‘Presenteer vol zelfvertrouwen, zonder stress.’ lees je hoe ik dat aanpak. Wil je een eerste indruk? https://www.harttrainen.nl/het-boek
In mijn boek geef ik je alle waardevolle tools, presentatie tips en deel je mijn persoonlijke ervaringen. Het boek zal je inzicht geven in jouw gewoontes die je belemmeren om vanuit je hart te kunnen leiden. Ik reik je effectieve methodes aan om daar snel vanaf te komen. Het in de praktijk toepassen, met begeleiding van mij of één van mijn coaches, garanderen jou een blijvend effect.

Specialismen: Speaking en Training, Hartcoherentie, Peak Performance, Trainer van Resilience AdvantageTM Programma, Werken aan veerkracht,