Hardloop coach
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Hardlopen
Hardloop Academy

Ben je van plan om te gaan hardlopen en vind je deskundige begeleiding belangrijk ? Of ben je op zoek naar nieuwe hardloop uitdagingen ? Of ben je nog niet zover dat je aan hardlopen toe bent wat dacht je van Sportief Wandelen. In een pittig wandeltempo aan je conditie werken met genoeg  aandacht voor spierversterkende oefeningen.

De Hardloop Academy verzorgt  looptrainingen  voor beginners en gevorderden. Je kunt rekenen op deskundige begeleiding van een ervaren enthousiaste hardlooptrainer. Samen lopen met andere enthousiaste deelnemers motiveert niet alleen, maar is daarnaast ook gezelliger dan alleen lopen.

Hieronder een aantal activiteiten. Kijk voor meer op de website. 

Workshop hardlopen is een vaardigheid

Waarom elke hardloper het belang van een goede looptechniek zou moeten weten.

Ben jij een trage “jogger” ? Ben je vaak geblesseerd wil je sneller en langer lopen ? Dan is het tijd om aan je looptechniek te werken.

Kom dan naar de gratis workshop Hardlopen is een vaardigheid en maak kennis met de Pose Methode tijdens de workshop leg ik je uit dat hardlopen een vaardigheid is om niet alleen sneller en langer te hardlopen, maar ook met minder blessures.

De Pose Methode is een bewezen methode om een betere technische hardloper te worden. De voordelen van een goede looptechniek zijn minder blessures, sneller en langer hardlopen. Conclusie: Meer loopplezier!

Cursus  Hardlopen voor Beginners

Wat goed dat je van plan bent om te starten met hardlopen.

Hardlopen is niet alleen gezond ,maar bovendien ook leuk om te doen.

Je gaat snel ervaren dat je conditie verbetert en dat je meer energie krijgt.

Hardlopen is een laagdrempelige manier om aan een gezonde leefstijl te werken. Samen met andere op een rustige en veilige manier aan je loopconditie werken.

Na afloop van de cursus ben je in staat om 5 km onafgebroken te hardlopen.

Inhoud Cursus:

  • Rustig en veilig werken aan je loopconditie
  • Aandacht voor loophouding en looptechniek
  • Kracht en mobilteitsoefeningen
  • Wekelijks schema online met 1-2 huiswerkopdrachten
  • Deskundige en enthousiaste begeleiding
  • Gezellige en gemoedelijke sfeer

Loopgroep De Hardloop Academy

Samen op een recreatieve manier hardlopen. Geen zin om steeds het zelfde te doen, behoefte aan afwisseling,andere lopers ontmoeten. Kom dan vrijblijvend kennismaken met de loopgroep van de Hardloop Acdemy.

Ben jij hardloper en is hardlopen een vaste gewoonte in je wekelijkse planning ? Maar heb je soms moeite met regelmaat en motivatie en wil je wat meer uitdaging en afwisseling in je looptrainingen ?

%DeHardloopAcademy Loopgroep Hardloop AcdemyDan is deelnemen in een loopgroep wellicht iets waar je naar op zoek bent. Samen hardlopen motiveert   zeker op momenten dat je last hebt van uitstelgedrag( o.a. herkenbaar bij slecht weer of na vermoeiende dag).

Het voordeel van het lopen in een groep is de afwisseling en het feit dat jezelf niet elke keer hoeft te bedenken wat je gaat doen. Daarnaast ontmoet je andere lopers en ontstaat er sociaal contact  om ervaringen te delen of samen deel te nemen aan loopevenementen