Coach/organisatie adviseurCOnnectie | COmmunicatie | COmpassie | CO-intelligentie | CO-creatie
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

COnnectie | COmmunicatie | COmpassie | CO-intelligentie | CO-creatie
Coos

1-OP-1 COACHING

Wil jij meer uit je (persoonlijk) leiderschap halen, heb jij het gevoel dat je potentieel niet wordt benut? Wil jij je impact vergroten? Dan kan 1-op-1 coaching je helpen. In persoonlijke sessies onderzoeken we samen waar jouw behoeften liggen als het gaat om gezien en gehoord worden, om erkenning en waardering.

Aanpak

Op basis van positieve psychologie gaan we samen onderzoeken waar jouw drijfveren en jouw krachten liggen. Om inzicht te verkrijgen in je persoonlijkheid en/of je leiderschapcompetenties maak ik gebruik van de persoonlijkheidsinstrumenten Lumina Spark en/of Lumina Leader.

Middels een intakegesprek kunnen we onderzoeken waar je vragen liggen en of we een klik hebben. En op basis van het intakegesprek bepalen hoe lang het coachtraject duurt, of hoeveel gesprekken er nodig zijn.

Resultaat

Met 1-op-1 coaching ontdek je waarom jij de dingen doet die je doet. Vanuit een positief psychologische aanpak weet jij dat dingen die voor jou vanzelfsprekend zijn juist jouw talenten zijn. Je denkt en voelt het dus niet alleen meer, maar je weet het ook. Dat geeft vertrouwen zodat jij je eigen verwachtingen kan overtreffen

Teamcoaching

Wanneer kies je voor teamcoaching?

  • Bij voorkeur als het team al lekker draait en je verdieping in de samenwerking wilt. Dan kunnen de mooie cruciale gesprekken gevoerd gaan worden wat een basis is voor een nog betere samenwerking en een weg naar flow.
  • Het team in nieuwe samenstelling is en elkaar wil leren kennen om te weten waar een ieder goed en leuk vindt. Hierdoor ontstaat energie en inspiratie
  • Als het team gerichter wil werken aan teamdoelen en jij je als teamleider/manager overbodig wil maken door de verantwoordelijkheid daar te leggen waar die hoort.
Aanpak

Een traject duurt doorgaans vier sessies.

In de eerste sessie bepaal je met mij ontwikkelingsvragen en doelen, die we in de overige sessies verwezenlijken door middel van training en coaching, effectieve communicatie, en intervisie en het team uiteindelijk bewuster is van onderlinge patronen.

Resultaat
  • Betere onderlinge communicatie, gesprekken die gevoerd dienen te worden, worden ook gevoerd. Dus er hangt niks meer in de lucht
  • Concrete afspraken, waar iedereen zich aan houdt omdat het teamresultaat het belangrijkste resultaat is.
  • Met inspiratie en flow aan de slag. Waardering en erkenning van elkaar is een feit.

Advies op maat

Wil jij meer weten over hoe je je team of organisatie in beweging krijgt, of je loopt tegen een opgelegde verandering aan waarvan je niet weet hoe je die in je team of organisatie kan implementeren?

Of hoe communiceer je zo’n verandering eigenlijk naar je medewerkers?
Ook voor maatwerk kun je me benaderen.
Ik maak graag tijd voor je vrij voor een oriënterend gesprek!

 

Jolanda begeleidt op een prettige en persoonlijke manier. Zij wist in de teamsessies steeds tot de kern te komen en vertrouwen te creëren binnen de groep die zij begeleidde. Absoluut een waardevolle eerste stap op weg naar onze groei naar 9+ klantbeleving.

Nicole van Uden (Rabobank NL)

Van Jolanda krijg je energie. Haar vermogen om een connectie te maken met de ander(en) is een bijzondere, unieke gave en levert ‘zin’ op. Zin in de vorm van ‘ik ga er NU wat mee doen’ en zingeving door het besef dat jij regie hebt over je eigen toekomst.

Devlin Matagora (Movares)

Ze heeft het voor mekaar gekregen om een cultuurverandering voor elkaar te krijgen binnen onze afdeling. Op slag had iedereen plezier in zijn werk en werd iedereen gekend en gewaardeerd in zijn doen en laten.
Ik vind het een ontzettend knap stukje werk wat je hebt gerealiseerd.
Jolanda, chapeau!

Erik Jacobi (Rabobank NL)

Wij hebben als Team Bedrijfsvoering een MBTI-(team) sessie mogen volgen olv COOS. Dit is absoluut een aanrader!  COOS begeleid deze sessie uitstekend! Goed georganiseerde accommodaties en ondersteunende middelen in combinatie met een bezielende, verhelderende, practische en professionele trainer/ coach maken deze sessies tot een “musthave” voor ieder team!

Patrick Weerman (Rabobank NL)

Jolanda geeft je ook alleen al door haar persoonlijkheid heel veel energie. Ze haalt het beste uit je naar voren. Back tot Basic, je eigen “IK”. Zelfvertrouwen groeit en maakt je een nog sterker persoon. Ervaring rijker en een “cadeau” voor mijn toekomst.

Monica van Emmerik (Rabobank Tilburg)

Jolanda weet snel tot de kern te komen. Ze heeft geduld en toont veel empathie. Tegelijkertijd zorgt ze ervoor dat er een duidelijke rode lijn blijft in het gesprek/workshop. Ik heb dankzij de gesprekken veel nieuwe inzichten gekregen. Ik ben weer een stuk blijer met mezelf, met mijn werk en met de kansen die in het verschiet liggen. Dank je wel Jolanda voor jouw positieve energie en de mooie inzichten waarmee je mij en ons team hebt geholpen!

Annemarie van Diepenbeek (Rabobank NL)