Adviseur en Interim Manager BedrijfshuisvestingOnafhankelijk advies voor al uw huisvesting vraagstukken
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Huisvestingsbeleid - Portfolio analyse - Vestigingsplaatskeuze - Werkplek programma's - Duurzaamheid - Wellbeing - Internet of Things - Management Information Systems
Cre & More

Strategische Bedrijfshuisvesting

Wat is uw vraag, uw probleem?

Of het nu te maken heeft met groei of krimp van uw organisatie, met een overname, met samenvoeging van huisvesting, met het aanpassen van uw huisvesting aan nieuwe eisen/wensen. Of u nu werkt bij een commerciele onderneming, in het onderwijs, bij de overheid of in de gezondheidszorg. Ik ga graag met u in gesprek om te komen tot de beste oplossing.
Deze oplossing past meestal in een of meer van de volgende vier strategische thema’s:

Productiviteit

Zorgen dat uw huisvesting uw bedrijfsdoelen ondersteunt. ‘Fit for purpose’. Denk aan: locatie, soorten vastgoed (kantoren, loodsen, expeditie, productie) en de inrichting. U wilt dat alles bijdraagt aan een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering. Dat er in overleg met ICT de juiste voorzieningen zijn/worden gemaakt. Dat het pand makkelijk bereikbaar is voor vrachtverkeer etcetera. Op welke wijze wordt dat bereikt?

Medewerkers-tevredenheid

Een gezonde, vertrouwde, veilige werkplek. Een ankerpunt waar medewerkers elkaar ontmoeten. Geen enkel bedrijf wil dat haar medewerkers ontevreden zijn over de werkplek of zelfs daarom vertrekken. U heeft Real Estate nodig dat geschikt is voor mobiel werken, activity-based werken en dat aansluit bij tijd- & plaatsonafhankelijk werken (HNW). Wat zijn de "geheimen"?

Winstgevendheid

Value for money. Huisvesting die maximaal bijdraagt aan uw financieel resultaat. Het zij door de laagst mogelijke kosten of door inkomen genereren met uw gebouwen. JA dat kan echt gedaan worden! Dat is niet altijd het pand met de laagste huur per m2. Veel belangrjjker is om te kijken naar de Total Cost of Ownership. Wilt u weten hoe dit werkt?

Imago

Corporate branding: de uitstraling van uw pand komt overeen met uw huisstijl. De kernwaarden van uw organisatie zichtbaar maken in uw vastgoed: Energie-neutraal, Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het vastgoed helpt om nieuwe medewerkers te overtuigen dat dit hun nieuwe werkplek moet zijn. Uw huisvesting sluit aan bij de verwachting die uw klanten van uw organisatie hebben: Uw kantoor past bij uw manier van zaken doen.

0653806530
Griffensteijnselaan 66
3703AD