organisatieadviseur voor het maatschappelijk veld"Gewoon goed werk doen!"
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Proces- en zaakgericht werken, professionaliseren van de adviserende rol
Karin van Ginkel advies

HET SAMENSPEL VAN VERANDEREN

Ben je van plan om een verandering in gang te zetten of is er al een verandering gaande? En weten jullie niet zo goed hoe nu verderte gaan omdat je het speelveld niet helemaal overziet of willen jullie een spelbegeleider “van buiten” eens raadplegen omdat de verandering lijkt te haperen? Ik kijk en doe graag met jullie mee.  Samen weet je al heel veel!

 

PROFESSIONALISEREN VAN ADVISEURS

Professionaliseren kun je doen door een opleiding of cursus te volgen. Maar  het professionaliseren vindt veelal ook op de werkvloer plaats, door met elkaar in gesprek te gaan over de waarde(n) van het werk en wat je daarvoor nodig hebt. Soms is het zoeken hoe dit te verzilveren binnen je organisatie, zeker binnen stafafdelingen waarbij ieder zijn/haar expertise meeneemt. Ik kan je helpen met verschillende werkvormen en aanpakken. Het doel? Gewoon goed werk doen!

 

WERKEN AAN STRATEGIE

Zijn jullie ook zo klaar met powerpoints op de hei? Dan moet je aan het werk. Durf je als bestuurs- of stafbureau in alle verandering eens echt stil te staan bij de benodigde visie en strategie voor jullie specifieke context? Of lever je als stafmedewerker nog wel de dienstverlening die aansluit bij alle veranderbewegingen in jullie sector? Ik zorg ervoor dat jullie op een actieve manierhiermee aan de slag kunnen gaan met genoeg tijd voor kwaliteit.