Bewustzijnscoach & facilitator van bijeenkomstenleert je jouw authenticiteit, gevoeligheid & integriteit in te zetten als verbindende & voorwaartse kracht
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Persoonlijke ontwikkeling, organisatie ontwikkeling, verandermangement, bewustzijn, transformatie, ondernemerschap, duurzaamheid, proces management, faciliteren, aanjager
De Katalysator

Ben je gepassioneerd over je werk en wil je dat je initiatief of onderneming gaat stromen? Doe je aan zelfreflectie en bewustzijnsontwikkeling? Wil je je gevoeligheid inzetten als verbindende kracht?

Als je in het hart geraakt durft te worden, help ik je graag verder. Met mijn support zet je grote stappen in een traject dat precies aansluit op wat jij NU nodig hebt. Als ervaren ondernemer en coach voor authentiek en intuïtief ondernemerschap denk, voel en loop ik met je mee. Ik support je in het moment, van praktisch tot strategisch, van inhoudelijk tot persoonlijk. Je gaat de goede dingen goed doen. En dat heeft effect! Best kans dat je jezelf verbaasd doet staan over hoe veel effect jij kunt sorteren.

OVER MIJZELF
Ik heb 20 jaar ervaring als ondernemer en diep gegaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik ben een ervaren coach, facilitator van bijeenkomsten en aanjager van samenwerkings- of verandertrajecten waarbij meer van hetzelfde niet (meer) werkt.

Ik ben van het verbinden en versnellen: relaties leggen, concrete stappen voorwaarts, van denken naar doen. Je voelt je gehoord en erkend in wat je wilt en nastreeft, en je komt in beweging. Niet onbezonnen, maar dicht bij jezelf en jouw werkelijke kracht. Dat effect heb ik nou eenmaal op mensen, vooral op initiatiefnemers, ondernemers en mensen die hun passie willen leven.

En ik ben ook van het vertragen en verdiepen. Zodat je meer bewust wordt van wat je voelt, en wat er dieper van binnen gaande is en gebeurt in interactie met anderen. Mijn kracht is om met feilloze intuïtie raak te schieten, recht in het hart.

0626022282
Godfried Bomansstraat 2
4103 WR