Coach voor authentiek & intuïtief ondernemerschapAanjager & facilitator van vernieuwende samenwerkingsprojecten
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Persoonlijke ontwikkeling, organisatie ontwikkeling, verandermangement, bewustzijn, transformatie, ondernemerschap, duurzaamheid, proces management, faciliteren, aanjager
De Katalysator

Je weet: er zit méér in. Ja, je biedt als ondernemer je klanten kwaliteit. Je levert diensten waar ze echt wat aan hebben. En je bedrijf past bij jou.

Maar – er zit méér in. Je zou meer omzet kunnen maken met de waarde die jij biedt. Je kunt nog groeien als ondernemer. Je zou best nog veel meer écht superleuke klanten willen. Maar het lijkt wel alsof je jezelf daarbij in de weg zit.

Businesscoaches bieden vaak standaard groeimodellen aan. Met een vaste opbouw van je productaanbod, met marketingfunnels, je kent dat wel. En je hebt het gevoel: dat past niet bij mij.

Ik ben Lars Lutje Schipholt van De Katalysator. Met 20 jaar ervaring als ondernemer en diep gegaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben businesscoach, maar dan anders. Ik geef je onderneming vleugels. Niet met een vooraf vastgesteld model, maar gewoon door samen te onderzoeken wat echt bij jou past. We ontmantelen dat wat jou tegenhoudt om verder te groeien, en we bepalen samen welke stappen je nú kunt zetten om je business verder te brengen. We vinden samen de volgende logische stap die je bedrijf helpt te groeien op een verantwoorde manier die jou energie geeft. 

En om er zelf van te groeien. Want voor mij zijn ondernemer en onderneming één. Jouw persoonlijke groei is de groei van je onderneming en omgekeerd. Door aandacht te besteden aan jouw authenticiteit en intuïtie en precies de stappen te zetten die bij jou passen, halen we uit jou en je onderneming wat erin zit. En jij weet het al: er zit méér in.

0626022282
Weerdsingel WZ 33a
3513 BC