Eventmanager Coach Trainer
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Life Events - Business Events
LeMar Eventcoach

Life events coach

 

Een Life event coach schakel je in als je jezelf wilt ontwikkelen. Life events zoals verandering van werk, verhuizing, scheiding of verlies kosten veel energie. We zijn geneigd om door te gaan maar opeens gaan dingen wringen. Juist dan is het effectief om bij jezelf na te gaan wat belangrijk voor je is. LeMareventcoach helpt je met vragen als: Ik weet niet meer meer wat ik echt wil. Welke richting past bij mij? Ik ervaar veel stress, hoe kan ik daar beter mee omgaan? Ik zoek een nieuw balans in mijn werk-prive leven. Hoe laat ik meer leiderschap zien en werk ik meer vanuit eigen kracht?

Ik, Leonie Martens, ben ST!R gecertificeerd coach en neem mijn jarenlange ervaring in de evenementenbranche mee. Vandaar de naam met een knipoog naar life events en zakelijke events.

 

Business events coach

 

Wil je zelf (beter) zakelijke evenementen leren organiseren? Als eventcoach begrijp ik de verschillende fases die bij de organisatie van een evenement horen. Tijdens de initiatief fase bijvoorbeeld hebben we alle ruimte om te leren op een manier die tijdens de uitvoeringsfase heel anders aangepakt moet worden. Jij bepaald je ontwikkeling en je coachvraag. Onderdelen die vaak aan bod komen zijn inzicht in eigen handelen, omgaan met het team en leveranciers, delegeren en aansturen, verantwoordelijkheid bij de ander laten, beter leren onderhandelen, overzicht houden en toch oog voor details hebben, omgaan met stress etc.

In de rol van coach, sparringpartner of mentor denk ik met je mee, vul ontbrekende vakkennis aan en zorg ervoor dat jij je rol goed kunt vervullen met het succes van het evenement als eindresultaat.