~ praktijk voor levensvragen ~
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

dieptepsychologie (Carl Jung) - werken met beelden - storytelling - systemisch werk - tarot - persoonlijke ontwikkeling - coaching - ontwikkelen trainingen/materiaal persoonlijke ontwikkeling - tekstschrijven
L'eliXXor

Levensvragen gaan soms over hele praktische dingen; je werk, je relatie, hoe je je tijd indeelt. Soms brengen levensvragen je op onbekend gebied, raken ze aan het spirituele en wie je wilt zijn als mens.

Waar je het ook over wilt hebben, je bent welkom!

Ik werk met mensen die hun persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden en die hun (levens)vragen niet uit de weg gaan. Als ze ergens in vastlopen, willen ze de oorzaak ervan aanpakken. Ze willen meer inzicht in zichzelf en hun gedrag. Mijn klanten zijn moedig: ze durven naar zichzelf te kijken, ongeacht wat ze tegenkomen.

Dat doen ze, omdat ze verder willen in hun werk en leven en willen groeien als mens. Ze willen zich vrij voelen en zingeving ervaren. Doen wat ze leuk vinden en waar ze energie van krijgen. Ze willen hun eigen weg gaan en eigen keuzes maken. Ze willen blij zijn met zichzelf en voor zichzelf staan, als professional en als mens.