coach - (communicatie)adviseurKen je DNA, weet wat er speelt
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

DNA - storytelling - systemisch werk - tarot - Jung - persoonlijke ontwikkeling - coaching - communicatie
L'eliXXor

Ik heb een fascinatie voor de innerlijke wereld en het onbewuste. De wereld van het onzichtbare, de ijsberg onder water. Of dat nu bij personen is, of in organisaties.

Wat ik gaaf vind, is om dat wat onzichtbaar is helder te maken. Zodat je weet wat er speelt. Want als je weet wat er speelt, weet je welke actie je moet ondernemen om verder te komen, je doel te behalen.

Het is lastig acteren als je speelveld niet helder is en toch gebeurt dat heel vaak. We werken vanuit aannames, halve informatie of vaste overtuigingen.

Een paar concrete voorbeelden van mijn werk

  • * Iemand die vastloopt in onzekerheid en twijfel helpen ontdekken waar dat vandaan komt, wanneer dit een rol speelt en hoe dit omgebogen kan worden.

  • * Een ondernemer die het lastig vind om kernachtig aan iemand anders te vertellen wat hij doet, waar hij voor staat helpen helder te krijgen hoe zijn DNA eruitziet en dat verwoorden.

  • * Met een organisatie waar problemen steeds niet echt opgelost lijken te kunnen worden, wat ze ook doen - dan zit het probleem blijkbaar niet in de bovenstroom, maar onder water - samen een duik nemen en onder water ontdekken wat er speelt, zodat het probleem wél opgelost kan worden.


Hoe ik dat doe

Voor het kijken 'onder de waterlijn' werk ik graag met hulpmiddelen, waarvan ik ervaren heb dat ze toegang hebben tot die laag dieper, voorbij dat wat we al weten. Denk daarbij aan heel veel vragen, schrijfopdrachten, tekenen, tarot en systemisch werk. Op die manier slaan we een paar stappen over en dat is wel zo efficiënt!

Jung
Ik ben fan van Carl Jung en zit in het laatste jaar van mijn opleiding Jungiaanse (diepte)psychologie. Daarnaast houd ik enorm van lezen en films. Ook trampolinespringen, hardlopen, boulderen en wandelen doe ik graag.