Ik ben overtuigd van de kracht van geluk en ontwikkeling in werk! ☼ Wanneer organisaties en individuele medewerkers zich gezamenlijk inzetten voor meer werkgeluk en -energie, dan wordt werken leuker, het verzuim minder en worden de resultaten beter.

Ik bied ondersteuning en uitvoering in dit proces door middel van coaching, training, ontwikkeltrajecten en het opzetten van maatwerkprogramma’s. 

In je werk wil je van je betekenis zijn, het werk doen dat bij je past, dat je plezier geeft en waarin je je kunt ontwikkelen. Je wilt je betrokken voelen bij je werk, bij de organisatie en bij je collega’s. Als organisatie wil je medewerkers die zich inzetten, die groeien, plezier beleven aan hun werk en resultaten neerzetten. 

Perfecte situaties bestaan niet, maar werkgeluk bestaat wel degelijk. Ik begeleid bij het zetten van stappen vooruit naar (nieuw) werkgeluk. Dit kan binnen het eigen werk zijn (jobcrafting) of in een nieuwe baan of richting. 


Ook voor mezelf streef ik naar werkgeluk. Wat mijn werk voor mij betekenisvol maakt, is te zien dat mensen stappen zelf gaan zetten, dat de energie weer gaat stromen, dat het vertrouwen groeit en  dat er beweging ontstaat. Ieder mens is gemotiveerd, ieder mens heeft kwaliteiten. Soms is alleen even een herijking nodig. 

Specialismen: ⚛ Loopbaancoaching ⚛ Sollicitatiebegeleiding ⚛ Workshops solliciteren (cv, LinkedIn, netwerken) ⚛ Outplacement ⚛ Duurzame inzetbaarheid ⚛ Werkenergieanalyse ⚛ Progressiegericht coachen ⚛ Van werk naar werk ⚛ Jobcrafting ...

Verder ben ik dol op fotograferen (zie website), schrijven en op reizen door Scandinavië. 

☎ 06 12479426
✉ info@bloesemloopbaan.nl
Eusebiusbuitensingel 9 Arnhem