Coach van directeuren, businesscoach, systemisch natuurcoach
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Firinne Coaching & Advies

Begeleiding

Als coach begeleid ik je in jouw proces om jouw doel te bereiken.

Wat kan dat doel zijn?
Omgaan met specifieke (werk)situaties, rust in je hoofd, daadkrachtiger reageren, je gevoel meer laten spreken, sterker voor jezelf opkomen, gesprekken voeren, etc.
Maar ook als je geen doel hebt, even niet meer weet wat je wilt of waar je heen gaat, kan ik je ondersteunen. Samen vinden we jouw wens.

In gesprek gaan we samen op zoek naar jouw knelpunten, valkuilen en jouw waarheid. Ik vraag, houd de spiegel voor en creëer de ruimte waarin jij jouw ontdekkingen doet. Ik stel me flexibel op en bied wat nodig is. Soms is dat afwachtend, soms motiverend, andere keren confronterend.
Ik ben gericht op ervaren en gebruik dus technieken om je gevoel aan te spreken.

Coachingssessies geven inzichten die rust en ruimte brengen op korte termijn en samen zorgen we dat je dit op lange termijn kan vasthouden welke situatie zich ook voordoet.

Natuurcoaching

Coachen doe ik graag in en met de natuur. We gaan er samen op uit. Het bos in.
Daarbij gebruik ik het wandelen, de geluiden, geuren, kleuren en de natuur om jouw verhaal te spiegelen. Ik daag je uit in die spiegel te kijken en te ervaren wat je dan ziet en voelt.

De natuur, met haar metaforen, is onuitputtelijk en helpt je om zaken achter te laten, te ontdekken en weer op te laden.

Wat klanten vertellen

“Olga”
Ik liep vast in mijn werk, voelde mij onbegrepen terwijl ik hard werkte en in het verleden veel SAM_0982krediet op had gebouwd. Ik zocht hulp en steun en juist op dat moment keerden collega’s zich van mij af. Ik wil graag goede resultaten bereiken en plezier in mijn werk hebben door wie ik ben. Machtelt en ik hebben een aantal gesprekken gevoerd, lopend door de bossen in Amerongen. Geen lang traject bij een psycholoog, wel de mogelijkheid om alles te kunnen zeggen en te bespreken, waarbij Machtelt de route door het bos en naar het eindresultaat begeleidt.

1 1


“Mirjam” 
Machtelt heb ik een paar jaar geleden leren kennen als collega. Nu een paar jaar verder heb ik het plezier gehad een coachingssessie bij haar te mogen volgen. Dát wat in potentie bij haar al aanwezig was (gewoon om wie ze is) is nu na een paar jaar volledig tot bloei gekomen.
Ik had geen doel, wilde gewoon een goed reflectief gesprek. En dat was het! Ik zie het als een persoonlijke APK: heel verfrissend!

1 1


“Randy” 
Ik heb via Firinne Coaching een ontzettend goede, prettige en bijzondere coachingsessie gehad. Het betrof een boswandeling waarbij de stilte, het gesprek en de natuur een bepaalde rust bracht, waardoor mijn onbewuste pijnpunten al doende leidde tot een confronterende bewustwording.
De kracht van Machtelt zit hem in het brengen van rust en ruimte in een inspirerende omgeving, een veilige “haven” om samen te ervaren wat je werkelijk voelt. Ze prikkelt  daarmee om je hart en gedachten weer op een lijn te brengen.

1 1


“G”
Ik kijk regelmatig terug naar de avond en wat er besproken werd en
jouw visie op mijn “problemen”.
Ik wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten. Maar ik heb het
fijn gevonden om wandelend te praten. Het ging ook zo makkelijk en
open, ik ben er van overtuigt dat het komt omdat je naast elkaar loopt en dat
je niet  tegen over elkaar zit in een kleine ruimte.
Voor mij werkt deze vorm beter dan een psycholoog of een andere
therapeut.

 

Wie ik ben

Mijn hele leven ben ik gefascineerd door wat ik zie om mij heen. Dat begon met de poes Pluis Machteltvan vroeger, ging over in de studie Biologie waarin ik leerde ‘hoe de wereld werkt’, daarna ontdekte ik mijn liefde voor beeldhouwen in steen waar kijken net zo belangrijk is als hakken en ging daarna over in diverse privé- en werksituaties. Veel momenten waarin ik het niet begreep, worstelde met wat er tussen mij en anderen gebeurde en waarom toch.

Door diverse trainingen, cursussen, opleidingen en persoonlijke begeleiding maar vooral door de jaren heen met ups en downs ontstond er de kunst van het objectief kijken, het zien van de verschillende perspectieven en het blijven vragen.
Met collega’s, vrienden, medewerkers en leidinggevenden ontstonden er van nature fijne en goede gesprekken waarbij ik door te vragen, verwonderen, confronteren en stil zijn de ander op weg hielp.

Sinds het besef er is dat ik dit het liefste doe geef ik ruimte aan deze kracht. Mijn eigen waarheid onder ogen zien; Fírinne.
Door bewust te blijven van mijn eigen ontwikkeling blijf ik mijn blik verscherpen en mijn hart verzachten.

Ik ondersteun bij ontwikkeling door licht te schijnen op dat wat onzichtbaar is (gebleven).

Graag praat ik met je verder,