Organisatiecoach/trainer
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

management, coaching, training en advies
De Curve

Ik ben Marcel Dullaart, manager, trainer en coach bij De Curve. Ik geloof in de mens als basis van een organisatie en in de organisatie als onderdeel van de samenleving.
Iedereen wil graag het beste uit zichzelf halen, zowel privé als in het werk. In mijn werk merk ik dat als ik mensen op een spoor zet ik het beste in mijzelf naar boven haal. Dat motiveert en inspireert me enorm en dat geef ik direct terug in mijn contacten met opdrachtgevers. Dan ontstaat er een match waarin ik we veel bereiken.

Mensen willen voldoening ervaren en ertoe doen. Dit kan in een organisatie door een optimale samenwerking met elkaar en gebruik te maken van elkaars kwaliteiten. In balans met mens en maatschappij doet jouw organisatie ertoe. Waardoor jouw organisatie  kan groeien tot een gezond, krachtig en maatschappelijk verantwoord geheel binnen de samenleving: de organisatie die je morgen wilt zijn. In mijn jarenlange ervaring blijkt dat dit een enorm draagvlak creëert onder de medewerkers van hoog tot laag. Dat is een enorme verrijking die uiteindelijk klanten en afnemers ook gaan merken. Zij hebben daarom graag met jouw organisatie te maken. Dat is mijn grootste doel want dan hebben jullie een enorme winst gerealiseerd! Naar binnen en naar buiten. Geweldig toch!

Groei van mensen en organisaties

Mijn arbeidsverleden stond in het teken van groei van mensen en organisaties. Na mijn loopbaan in de hulpverlening volgde ik opleidingen arbeids- en organisatiepsychologie en strategisch management. Naast mijn werk als directeur van een middelgroot bedrijf legde ik mij toe op management, coaching, training en advies. Want daar ligt mijn kracht.

De Curve
Sinds 2005 laat ik mijn kennis en mijn ervaringen samenkomen in De Curve. Ik help mensen, bedrijven en organisaties om hún kracht te vinden, te bundelen en te gebruiken. Elke keer weer zie ik een groei in mensen onstaan die de medewerkers en de organisatie enorm in hoogte doet stijgen. Dit doe ik met een bezieling die ik ook in jouw organisatie teweeg wil brengen. Omdat het je verder brengt naar waar jij met de organisatie heen wilt.

Graag help ik ook jóuw organisatie naar ‘de organisatie die je morgen wilt zijn’. Wil je vrijblijvend een afspraak maken?

024 675 68 27
Oranjesingel 26
6511 NV