Partner in ontwikkeling (training & advies) -een sleutel op weg naar persoonlijke groei-
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Mijn Verkenningstocht

Wat is ‘Mijn Verkenningstocht’?

‘Mijn Verkenningstocht’ is een soort expeditie naar en in je binnenwereld.  Samen sparren en beweging maken door bewust(er) van jezelf te worden, inspiratie en inzicht te verkrijgen en te handelen om ‘echter’ en tevreden in je werk en leven te staan. Het is voor een deel mijn eigen verkenningstocht die ik graag met je deel en ik nodig je uit om mee te doen met jouw eigen verkenningstocht. Door de krachten met elkaar te bundelen, ontstaan bijzondere momenten en inzichten waardoor je steeds meer kunt kiezen hoe je in het leven wilt staan. Het is een sleutel op weg naar persoonlijke groei.

Mijn Verkenningstocht is voor -zelfbewuste- vrouwen die het boeiend vinden om oprecht met persoonlijke thema’s bezig te zijn zoals je levenswijsheid met je levenslessen, ervaringen en inzichten. Het is een soort vergrootglas boven jezelf houden en hier nu eens echt de tijd voor nemen. Bijzonder maakt het om dit met elkaar te delen en van elkaar te kunnen leren.  Als het ware een soort ‘APK-keuring’ voor jezelf, waarbij je uitgenodigd wordt om IN jezelf te kijken en anderen hierbij te ondersteunen en aan te moedigen hetzelfde te doen. Soms ervaar je onbalans en helpt het dit te begrijpen. Het helpt ook om datgene te doen waar jij energie van krijgt en wat je voldoening geeft. Iedereen die meedoet ‘brengt en haalt, speelt en stoeit’ met hun EIGEN WIJSHEID.

Mijn Verkenningstocht bestaat uit vijf stappen/sessies waarbij de stappen bedoeld zijn om nog beter in je eigen kracht te staan. Bij iedere stap gaat het over helder en bewust(er) worden van jezelf waardoor je inzichten verkrijgt om te kiezen en handelen om tevreden en in je eigen kracht in het leven te staan. Iedere stap wordt met een plezierige en creatieve werkvorm ondersteunt. De verkenningstocht werkt met levenslessen, is eigentijds en ervaringsgericht. Je hebt er geen speciale bagage voor nodig (ze hebben geen therapeutisch karakter) .

Immers hoe bewuster je in het leven staat, hoe meer je te kiezen hebt om te doen wat echt belangrijk voor je.

Spreekt de Verkenningstocht je aan? Je bent welkom en een waardevolle aanvulling voor een nieuw te starten groep.

Veel plezier op de site en natuurlijk met je eigen Verkenningstocht!

Marij Naarding, partner in ontwikkeling