Onderwijs-dienstverleningMaram-onderwijs is een eigen-wijs bedrijf met een passie voor "leren".
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Remedial Teaching - Rekenonderwijs - MBO - Project management
Maram Onderwijs

Maram-onderwijs is een eigen-wijs bedrijf met een passie voor "leren". Wij kijken over muren heen waar het onderwijs tegenaan loopt. Hoe kan de ander zijn eigen regie nemen om verder te kunnen?

Maram-onderwijs is een innovatiebureau voor gemeenten, bedrijven en onderwijs om jongeren te begeleiden op de arbeidsmarkt. Als bedrijf  blijven wij zoeken naar de mogelijkheden die er zijn door 'out of the box' te durven denken.

 

Gilde Werkt

“Gilde Werkt” is een onderwijsconcept voor iedereen met vmbo-diploma, maar zonder startkwalificatie. Wij leiden jongeren op die zijn uitgevallen tijdens hun mbo niveau 2 opleiding. Dit doen wij in samenwerking met bedrijven, gemeenten en onderwijs.

Remedial Teaching

Leren gaat niet altijd vanzelf, dan kan begeleiding een uitkomst bieden. Naast reguliere begeleiding wordt ook de cursus foutloos rekenen aangeboden.

(Interim) Project management

Maram-onderwijs kent het MBO onderwijs van binnenuit. Daarin ligt onze kracht. Wij adviseren en ondersteunen de onderwijspartners op het terrein van beleidsontwikkeling. Daarnaast doen wij projectbegeleiding, procesbegeleiding en/of onderzoek rondom onderwijsinnovaties.

Coaching

Soms heb je het gevoel dat je niet op je plek zit, of ben je onzeker over je toekomstplan. Praten met een objectieve deskundige kan je hierbij op weg helpen.