Verhalenjuttermijn missie: De liefde voor Terschelling delen
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

schrijven - vertellen - voordragen - interviewen - ceremoniespreker - dagvoorzitter - verhuur Eilandhuisje
Eilandmeisje

Eilandmeisje is ontstaan uit de wens om de liefde voor Terschelling te delen. Eilandmeisje is Marloes Fopma, Verhalenjutter van Terschelling. Mensen raken met woorden over Terschelling, dat is wat ik doe. Ben je van plan om naar Terschelling te gaan? Voor vakantie/teambuilding/vriendenweekend/familie-uitje of met je lief of alleen? En wil je het eiland op een bijzondere manier (her)ontdekken? Eilandmeisje neemt je mee en dompelt je onder in het eilandgevoel. Ga mee wandelen door de duinen en luister naar eilandverhalen tijdens Schemerwandeling Joon, of stap op een fatbike, dé fiets voor op het strand, en ga mee naar het Drenkelingenhuisje tijdens fatbiketocht Húske op’e Hoek. Of boek het Eilandmeisje voor jouw groep, vertellingen op maat! Eilandtips nodig? Mail gerust.

Vanaf medio 2020 kun je bij ons een bijzondere 2-persoons huisje huren: Eilandhuisje. Een tiny-house met privé-tuin, 150 m. van het wad en 2 km van het strand. Europees Natuurreservaat én Dark Sky Park De Boschplaat praktisch als je achtertuin. Bijzonder aan dit huisje is dat wij geloven in off-line als nieuwe luxe. Hier geen WIFI en geen televisie maar belevenis! Draai ouderwets een plaatje op de platenspeler, typ een brief naar huis en neem de picknickmand mee om te ontbijten op het strand. ’S avonds nog even een ommetje met een verrekijker en een planisfeer, sterren kijken! En voor het slapen gaan hoor je de vuurtorenwachter nog het laatste weerbericht geven voor je heerlijk inslaapt na alle zeelucht. 

Trouwplannen om op Terschelling jullie ceremonie te houden? Ik jut ook liefdesverhalen voor symbolische ceremonies. Dit kan overal waar jullie maar willen, op strand, Noordsvaarder, De Boschplaat, ’s ochtends bij zonsopgang op het wad, ’s avonds onder de sterrenhemel. Alles is mogelijk doordat ik vrij ben van vaste tijden en plaatsen. Vraag gerust een gratis Voorpret-sessie aan via Skype of FaceTime om te kijken of ik iets voor jullie kan betekenen.