Coach/trainer/adviseurMoeiteloos succesvol door de inzet van je intuïtie
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

ondernemen, ondernemerschap, organisatieopstellingen, familieopstellingen, marketing, intuïtie, opleiding organisatieopstellingen begeleiden, intuïtief ondernemen
Intuïtief Ondernemen

Ondernemen in de 21e eeuw hoeft niet meer hard werken en zwaar te zijn. De oude modellen die ik op de universiteit heb geleerd over zakendoen, gaan niet meer op. Zeker niet voor het MKB en ZZP-ers. 

Intuïtief ondernemen gaat over ondernemen vanuit overvloed, vanuit win-win en vanuit een positieve bijdrage leveren aan de wereld en de aarde. Winst en geld verdienen is een resultaat en geen doel.

Ook jij kunt dit als ondernemer ervaren. Door de inzet van je intuïtie en intuïtieve methoden zoals organisatieopstellingen, familieopstellingen, loslaattechnieken en visualisaties krijg je toegang tot veel meer informatie dan onze ratio kan bevatten. Hierdoor kun je beslissingen nemen die een positieve impact hebben op jezelf, je bedrijf en de wereld.

Daarnaast geloof ik erin dat bedrijfsontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Door jezelf te bevrijden van belemmerende overtuigingen, oude patronen en blokkades, kun je veel vrijer ondernemen en kun je met meer plezier en energie de resultaten bereiken die je voor ogen hebt.

Als personal en business coach in Deventer, heb ik meer dan 10 jaar ondernemers en werknemers begeleid in het intuïtief ondernemen. "Mijn inkomsten zijn door Martijn's coaching verdrievoudigd" aldus Elske Kolkman. "Door te mogen zijn waar ik was, kreeg ik een impuls om door te gaan" aldus Helma Dekker. Tenslotte zegt Ronald van der Togt "Martijn is een professionele coach en trainer die intuïtie op een aardse manier benadert".

Naast coaching geef ik ook workshops en (online) trainingen op het gebied van intuïtief ondernemen, intuïtieve marketing en intuïtief timemanagement.

Ook verzorg ik twee opleidingen. In de opleiding Intuïtief Coachen & Adviseren leer je je intuïtie inzetten in de begeleiding van mens & organisatie. In de opleiding De Magie van Systemisch Werken leer ik je de basis van het begeleiden van opstellingen in een zakelijke context.

Tenslotte geef ik workshops en interactieve lezingen voor bedrijven, netwerkbijeenkomsten en verenigingen waarin ik de deelnemers meeneem in het gedachtegoed van intuïtief ondernemen en ze aan den lijve intuïtie en intuïtieve methoden laat ervaren.

Je kunt nu al gratis mijn e-boek "In 5 stappen succesvol intuïtief ondernemen" aanvragen: https://www.intuitiefondernemen.nl/e-boek/

0621117777
Kees van Baarenstraat 4
7425 HM