Tekstschrijver / Ondernemer BloemwoordGoeie zin en Bloemwoord kaartjes zijn kaartjes met korte positieve teksten in eenvoudige krachtige designs
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Tekstschrijven Goeie-zin-kaartjes Bloemwoordkaartjes
Bloemwoord
••
Goeie zin Ik kaartjes Troostkaarten 13 x 13 cmGoeie zin Jij boekjeGoeie zin Ik kaartjesNu kaartjesDubbele kaartt 13 x 13 cmNu kaartjesNu kaartjesTroostkaartjes 7 x 7Bloemwoord kaarten 13 x 13 cmNu kaartjes
 

Goed gevoel-kaartjes
Goeie zin en Bloemwoord kaartjes zijn kaartjes met korte positieve teksten in eenvoudige krachtige designs. Je gebruikt ze om aandacht te schenken aan momenten die je anders misschien voorbij zou laten gaan. Bijvoorbeeld om iemand een hart onder de riem te steken, je waardering te laten zien, een positief gevoel te delen of liefdevol mee te leven. Waar en wanneer je maar wilt. Kies een compliment- of bedanktekst voor een onbekende die je raakt met zijn vriendelijke lach, spontane hulp of fijne aanwezigheid. Deel ze uit in je omgeving , zomaar als een persoonlijk lief gebaar of juist als een verrassing. Van verbinding maken wordt je altijd blij! 

Voor jezelf
Heb je voor jezelf behoefte aan iets positiefs? Trek dan één van de kaartjes voor een mooie gedachte, wat steun, nieuwe inspiratie, een verrijkend inzicht. Neem je favoriete spreuk mee in je portemonnee of plak 'm bijvoorbeeld op de koelkast als een reminder tijdens de dag.

Bijzonder gebaar
​De Bloemwoord en Goeie zin kaartjes worden ook gebruikt binnen bedrijven, winkels en instellingen als (extra) vriendelijk gebaar naar klanten of als onderdeel van trainingen, coaching, wellness- en therapiebehandelingen. Ze zijn niet bedoeld voor de wederverkoop. De intentie is het maken van echt contact, recht uit het hart, van mens tot mens. Met de kaartjes geef je aan cliënten, bezoekers, klanten, leerlingen...(vul maar in) letterlijk iets positiefs mee na een bezoek of een gesprek. Het raakt om zo’n kaartje te geven of te krijgen vanuit de oprechte verbinding met jezelf en de ander.