KatalysatorCombine your Purpose, Passion, Power & Talents to deliver Remarkable Value
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Essential Leaderhsip

Wat doe ik?

Na mijn vorige leven als management consultant bij diverse bureau's, help ik al meer dan 20 jaar ambitieuze organisaties als zelfstandig ondernemer  om zinvolle en zingevende vernieuwing te implementeren. Door leiders, managers en top-professioanls te inspireren hun onbenutte talenten te verzilveren, om daarmee het verschil te maken. Hierdoor werken zij koersvast toe naar hun gave, grootse en gewaagde doelen. Ik werk samen met topprofessionals in een netwerk van 'implementerende adviseurs'

Waarom?

In everything I do, I want to co-create an Inspiring Business World. 
Where People Love to Work and Customers, 
Love to do Business with.

Wie ben ik?

Ik ben een gepassioneerd persoon, die elke dag positief, blij, optimistische en in mijn kracht ben en wil zijn

Naast het zakelijke ben ik een liefdevolle (mantel-)zorger voor mijn partner. Mijn schaarse vrije tijd investeer ik in mijn eigen mentale, emotionele en fysieke gezondheid.

Daarnaast help ik 'Do Good"  projecten: kanszoekende jongeren in  (workshops voor www.givingback.nl ) en een onderwijsinstelling in een uitdagende buurt.

Graag werk ik samen met enthousiaste en daadkrachtige trainers, consultants, lean experts, business coaches die de wereld een stuk mooier willen maken. In ieder dat deel waar zij invloed op hebben.