Virtual assistant/retreat planner/sfeer marketing(Business) retreats; planning, organisatie en begeleiding/Sfeer marketing; visual branding & webdesign. 
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

retreat planning-sfeer marketing-visual branding-webdesign-websitebouw-ondersteuning ondernemers
¡Mira! Virtual assistance & events

Ik ben Mira, moeder van prachtige puberdochter Zoë en ‘baasje’ van hond & kat, familiemens, ondernemer, virtual assistant, enthousiast, creatief, organisator, doortastend, genieter, dromer, doener, verzamelaar van momenten, boekenwurm, gedreven en vind het heerlijk samen te werken met ambitieuze ondernemers die hun bedrijf naar een nog hoger plan willen tillen.

¡Mira! Virtual Assistance & events biedt jou als zelfstandig ondernemer op het gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, organisatorische, operationele en administratieve ondersteuning op afstand (en indien nodig op locatie). Zodat jij meer rust ervaart in zowel je zakelijke als privé-leven en je je volledig kan richten op de dingen die er voor jou echt toe doen. Breng je bedrijf naar een volgende stap zonder de afleiding van alle randwerkzaamheden, mét volledige focus op je core business.

 

(BUSINESS) RETREAT PLANNING

Retreats, daar hoor je steeds vaker over en ook online komen ze veel voorbij. Mensen zijn ‘zoekende’ naar een authentiek leven, willen ondernemen op een manier die helemaal bij ze past, vanuit het hart, zonder daarin concessies te moeten doen, zijn bereid en ‘willing’ de reis naar binnen te maken, willen zich blijven voeden met nieuwe kennis en inzichten, begrijpen dat het leven een groot cadeau en willen vol passie en plezier, in verbinding met anderen in het leven staan.

Een (business) retreat is de ultieme manier jezelf onder te dompelen. Op een magische locatie met gelijkgestemde mensen full focus en ontspannen werken aan jezelf of je bedrijf. Volledig gepamperd worden met heerlijke gezonde voeding, coaching, massages, yoga, meditaties, mooie lessen, sessies en workshops. Opgeladen en met een bak vol inspiratie weer verder kunnen en dit implementeren in je leven.

Ben jij yogadocent, coach, trainer of een iemand die andere ondernemers op zakelijk gebied wil laten groeien en wil je een (business) retreat aan je leerlingen of klanten aanbieden?

Ik kan me voorstel dat je niet weet waar te beginnen. Er komt zoveel bij kijken. Denk aan het vinden van een mooie locatie met overnachtingsmogelijkheden, catering, gastexperts, massagetherapeuten, een fotograaf en/of videograaf om mooie sfeerbeelden te kunnen maken, de communicatie rondom het retreat en de deelnemers, een website of landingspagina, welkomstcadeautje of goody bag, vervoer, verzekeringen enz.

Ik beschik over een groot netwerk en eigen database met (gast)experts en kan jou helpen het retreat van je dromen neer te zetten. Samen ontwikkelen we een prachtig programma en zorgen we voor een heart whelming ervaring voor de deelnemers (en natuurlijk jijzelf) waar men nog lang over na zal praten en van genieten.