CoachIk help jou uitvinden wie jij bent
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

N3M Coaching

Een voornemen om iets te veranderen is makkelijk gemaakt. We zijn allemaal constant bezig met nadenken over wat we kunnen verbeteren in ons leven. Onze persoonlijke ontwikkeling, maar ook onze relaties, loopbaan en gezondheid: dingen die in ons leven onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. We willen op alle vlakken het beste voor onszelf.

Hoe weet jij wat het beste voor jezelf is?
Vaak houden we ons vooral bezig met onze omgeving, wat anderen van ons denken en daardoor vergeten we naar onszelf te luisteren en laten we ons tegenhouden door angst en twijfels. We willen wel graag veranderen, maar we DURVEN vaak niet.

Hoe kan ik je helpen?
Hoe luister jij naar jezelf? Welke kennis heb je, maar pas je in praktijk niet toe? Wat heb je nodig? Wie wil je zijn? En niet onbelangrijk: welke stappen moet je nemen om die persoon te zijn? Ik help jou door middel van persoonlijke coaching een antwoord op deze vragen te vinden.

Een persoonlijk plan voor iedereen
We gaan aan de slag met de zaken die jou op dit moment tegenhouden dat te bereiken wat jij graag wilt. Wat ik hiervoor nodig heb is jouw commitment. Niets is onmogelijk zolang jij bereid bent de acties te doen die nodig zijn om jouw leven krachtiger en lichter te maken.

Gedurende ons leven hebben wij ons allerlei gewoontes en overtuigingen eigen gemaakt die zo normaal voor ons zijn dat we er nauwelijks bij stilstaan. Deze gewoontes en overtuigingen zijn ideeën die vastzitten in ons onderbewuste, op basis waarvan wij handelen zonder enige bewuste gedachte. Deze gewoontes en overtuigingen bepalen de acties die wij doen en de resultaten die wij behalen in ons leven.

Zo kan het zijn dat je iemand bent die:

– Streeft naar perfectie
– Zichzelf vaak voorbij loopt
– Het moeilijk vindt zichzelf op nummer 1 te zetten
– Zich teveel bezighoudt met wat anderen vinden
– Het gevoel heeft veel te ‘moeten’
– Denkt dat het nooit goed genoeg is
– Bang is anderen te kwetsen

 

Laat ik je alvast een ding verklappen. Dit is niet wie jij ECHT bent, maar wie jij denkt te zijn. Het is geen vaststaand feit. Je kunt altijd veranderen, je kunt jezelf als het ware opnieuw uitvinden op ieder moment en daardoor een krachtiger en lichter leven leiden. Dit vergt wel training, zoals het ook training heeft gekost om de persoon te worden die jij NU bent.

Ben jij die vrouw of man die een krachtig leven wil leiden, die wil stoppen met terughoudend te zijn. Iemand met doorzettingsvermogen, die ondanks twijfels, tegenslagen en angst bereid is keuzes te maken en de acties te ondernemen die nodig zijn om daadwerkelijk dat te krijgen wat je wilt. Dan daag ik je uit met mij aan de slag te gaan in een persoonlijk coaching traject, zodat je afkomt van wat je niet wilt en krijgt wat je wel wilt.

Is je interesse gewekt en wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen, kies er dan voor om niet terughoudend te zijn en vul het contactformulier in voor een gratis coaching gesprek. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op voor het maken van een afspraak. Je mag mij ook bellen.
Ik kijk er naar uit binnenkort iets van je te ‘horen’.