Ondernemer/wetenschapper/muzikant/kunstenaarInnovaties voor het onbekende / Maak jezelf een mooier mens!
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

leerinnovaties - zelfontplooiing - zelfevaluaties - electronische pop - zang - innovator - minimal coaching -
Future Life Research BV | MooierMens.app

Sociale innovaties voor het onbekende.

Future Life Research helpt mensen en organisaties zich voor te bereiden op het onbekende. Door oplossingen te vinden voor nog onbekende problemen. Via wetenschappelijk onderzoek en via de innovatieve MooierMens.app voor integriteit en positief gedrag.

 

Activiteiten

  • Future Life Research BV (FLR) draagt bij aan het onbekende door Onderzoek en
  • Advies, Denktank-sessies, Master-classes en lezingen over:
    • Morele ontwikkeling en ethiek in praktijk
    • Zelfsturend leren en ontwikkelen
    • Zelfsturend voorbereiden op onbekende (technologie) ontwikkelingen.
    • Het ongrijpbare meetbaar maken.

 

Visie

FLR is opgericht in 2014 door Dr. Nicolet C.M. Theunissen, veelzijdig renaissancemens: senior scientist, psycholoog, entrepreneur, muzikant en kunstenaar. Zij voorzag dat standaard training en opleiding je onvoldoende voorbereid op de toekomst. Want er is meer nodig dan je  aanpassen aan alle technologische en sociale veranderingen. De samenleving heeft behoefte aan mensen die mee vorm geven aan de veranderende wereld. Mensen die bij kunnen dragen aan een welvarende, positieve toekomst. Dat is de uitdaging die  FLR oppakt. 

 

Wetenschap èn Praktijk

FLR doet toegepast onderzoek volgens de wetenschappelijke standaarden, waarbij gezocht wordt naar concrete oplossingen voor de praktijk. FLR neemt de combinatie van wetenschap en praktijk zeer serieus en is pas tevreden als een bedrijf of organisatie niet alleen een goed en betrouwbaar beeld krijgt van de huidige situatie, maar ook snel de mogelijkheden ziet voor toekomstige verbeteringen.

 

Elke organisatie integer en positief!

FLR ontwikkelde de MooierMens.app (voorheen MijnDeugden.nl) een innovatieve e-coaching website voor positief gedrag en integriteit. De website is voor iedereen die aan het eigen positieve gedrag wil werken: Individuen of bedrijven en organisaties. MooierMens.app is zakelijk in te zetten voor HRM of Compliance. Met een online-aanbod van praktische oefeningen, aan te vullen met onderzoek en evaluatie. Gericht op integriteit en positief gedrag in de praktijk.

 

Klein bedrijf met grote ambities.

FLR werkt aan Wereldwijde verdubbeling van positief gedrag, bereikt in 2030. Een stevige ambitie geïnspireerd door de bekende anti-armoede Millennium doelen van de Verenigde Naties. FLR draagt bij aan meer positief gedrag via haar eigen activiteiten en door samen te werken met Zelfstandige Professionals, bedrijven en organisaties die deze missie delen. FLR wil groeien als bedrijf en groeien via samenwerking.