FotograafHoe je een klik krijgt met je doelgroep en van je zelf een sterk merk maakt
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Paulien de Gaaij Fotografie

Als je jouw unieke verhaal overbrengt in beelden, kan jouw klant makkelijker voor jou kiezen. Je krijgt de klanten die je wilt als je zichtbaar en origineel durft te zijn.

Goede foto’s laten jouw kracht zien. Dat werkt aanstekelijk voor je klanten.

  • succesvolle ondernemers fotografie fotosomoptevallen
 

 

Stel je nou eens voor dat je wél trots bent op je website:

Dan log je zelf elke dag even in omdat je zelf zo tevreden bent over het resultaat
En belangrijker: dat potentiële klanten in één klap zien wie jij bent en wat je doet zodat meteen duidelijk is wat je te bieden hebt
Dat je authentiek en origineel bent zodat je je onderscheidt van je concurrent
Dat je website in harmonie is zodat hij ook echt bekeken en gelezen wordt
Dat je website er professioneel uitziet en jij de klanten krijgt die je verdient
Dat je precies dat laat zien wat je graag wilt laten zien en je daarmee nieuwe klanten aantrekt
Dat je in een paar krachtige beelden je verhaal vertelt en klanten begrijpen dat ze bij jou moeten zijn
Dat je een stap voor stap aanpak krijgt om daar te komen
Dat je niet bang hoeft te zijn voor het proces en goed op foto’s komt te staan, zodat je werkelijk kracht en plezier uitstraalt – wat je klanten prettig vinden


Hoe je daar komt? Heel eenvoudig.

Samen met jou zorg ik ervoor dat je beelden krijgt die echt bij jou passen. Die je graag op je website zet omdat ze je verhaal op een goede manier vertellen. We maken een plan, kijken wie je nou echt bent en zetten dat om in beelden die spreken.


De jaren dat ik als geluidstechnicus werkte bij de NOS, deed ik hetzelfde. We gingen met een klein team op pad: presentator, regisseur, cameraman/vrouw. En ik.
Eigenlijk altijd met z’n allen op zoek naar het verhaal achter het verhaal.
Dertien jaar lang maakte ik Jules Unlimited, Klokhuis en documentaires. De wereld was mijn werkplek. Met een klein team maakten we de verhalen.
Ik was helemaal op mijn plek. Alleen kwam er steeds minder geld beschikbaar voor de documentaires. En dus was er voor mij steeds minder interessant werk.
Totdat iemand tegen me zei: waarom ga je niet fotograferen? BAM! Dat kwam binnen. Ik heb de fotoacademie in Amsterdam gedaan. Ik ben verhalen gaan maken met foto’s.
Maar dat viel nog niet mee. Want er zit geen geluid bij. En het staat stil.
Met mijn eindexamen maakte ik combinaties van portretten met een landschap. Bij één portret wilde ik iets met het landschap van de stad. Ik visualiseerde een trambaan in de avond.
Ik wist niet waarom, maar ik kreeg de wens dat het zou moeten regenen dat het stortte. Die wens kwam uit. Ik vreesde wel de houdbaarheid van mijn camera, maar ik fotografeerde de trambaan in de volle regen. Bij thuiskomst bleken de druppels die omhoog terugsprongen werden verlicht door het licht van de stad. Het leek alsof er kleine vuurvlammetjes omhoogschoten. Pure Magie.
En ik realiseerde mij steeds meer dat je zoveel kan vertellen in een stilstaand beeld. En dat landschappen ook een grote rol kunnen spelen in een verhaal.
Sindsdien vind ik verhalen vertellen in beeld ook steeds spannender en leuker.
En dat voor ondernemers te mogen doen is helemaal geweldig.
Ondernemers maken veel te weinig gebruik van hun eigen zichtbaarheid, van hun eigen ‘ikje’. Ook als ik zelf op zoek ben naar iemand kom ik het zelden tegen.
Door de combinatie van mijn technische achtergrond en mijn eeuwige zoektocht naar het verhaal, is mijn missie geboren.


Ik vind het geweldig om jou en je bedrijf een geheel eigen beeld te geven. Dat kun je gebruiken voor van alles en nog wat: je website, visitekaartjes, sociale media, blogs, je eigen beeldbank of reclame.