TransformatiecoachTransformeer jezelf tot de mens die je bent.
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

Transvormyou

“Coaching is dat duur”? word mij wel eens gevraagd. “Moet je daar niet een flinke zak met geld voor hebben om dat te kunnen betalen”? Blijkbaar heerst er een opvatting dat coaching een hoop geld kost, waar dat vandaan komt mag Joost weten.

Als ik er even over nadenk dan denk ik dat het te maken heeft met wat bepaalde sportcoaches aan oprotpremie ontvangen zelfs als ze niet goed gefunctioneerd hebben. Tja en dat kan een vertekend beeld geven natuurlijk. We kunnen elkaar niet in de beurs kijken uiteraard maar om nou te zeggen dat coaching duur moet zijn gaat veel te ver want het hangt namelijk af van hetgeen je wil.

Wat ik daarmee wil zeggen is het volgende. Als je resultaat wil en je hebt een bepaald doel voor ogen dan levert coaching je een hoop op want je investeert in degene die het allerbelangrijkste is in jouw leven, jezelf. Het enige dat daarnaast van belang is dat je bij de juiste coach terecht komt.

Waar voel je je op je gemak, ben je jezelf en durf je jezelf te laten zien zodat het talent dat je hebt ook daadwerkelijk tot zijn of haar recht komt? Probeer gewoon eens een vrijblijvend gesprek met een coach uit en ga eens voelen wat het zou kunnen toevoegen aan jouw leven.

Wellicht kom je dan net als ik tot de conclusie dat het enorm waardevol is om gecoacht te worden. Niks moet, behalve ont-moeten. Let’s meet!

Renato

Mijn naam is Renato Azzarito en het is mijn passie om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Om ze te laten zien wat er tussen hen en het verwezenlijken van hun doelen staat. En de handvatten te geven waarmee ze in een rechte lijn op deze doelen af kunnen gaan.

Ik bied individuele begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid en maak hierbij gebruik van verschillende tools en technieken. Ik ben gecertificeerd NLP-practitioner en Marcos-therapeut en volgde opleidingen op het gebied van coaching en counseling, kinesiologie, acupressuur, en trance/hypnose.

De leiding nemen over je leven

Vaak wachten mensen met hulp vragen totdat het bijna te laat is, blijkbaar moeten ze eerst in een bepaald stadium komen voordat ze zichzelf toestaan dat iemand ze mag helpen.

Het is niet stoer om een coach te hebben omdat het aangeeft dat je het niet zelf zou kunnen en dat is iets dat veel mensen als een zwakte zien.

Regeren is vooruitzien is mijn mening, als je weet dat je bij jezelf iets mist om ergens een doorbraak te bereiken waarom zou je dan jezelf tekortdoen door te blijven volharden in iets dat niet werkt.

Als ik kijk hoe dat bij mezelf is gegaan, kan ik niet anders zeggen dan dat het voor mij toen ook niet makkelijk was.

Ik had nogal wat vervelende dingen achter elkaar meegemaakt zoals een bijna dood-ervaring, een faillissement en een echtscheiding en ik dacht dat de bodem nu wel bereikt was in wat een mens verwerken kan aan negatieve dingen.

Maar zo werkt het blijkbaar niet want er is geen bodem in verdriet of woede net zoals er geen bodem in liefde is, het is onmetelijk en juist dat kan je als mens overvallen zoals het dat bij mij deed.

Om mezelf beter te kunnen begrijpen en helpen, ben ik zelf een opleiding gaan volgen tot coach.

Tijdens deze opleiding werd ik zelf geregeld gecoached en ik merkte dat er patronen duidelijk werden die een groot deel van mijn leven bepaald hebben.

Sommige hadden tot succes geleid maar nu had ik er last van want ik was niet meer degene die ik toen was.

Ik moest op zoek naar nieuwe manieren om dat handen en voeten te kunnen geven en neer te gaan zetten wat ik neer wilde zetten.

Ik had ergens een vaag beeld van wat ik wilde nadat ik mijn halve leven in de financiële dienstverlening gewerkt had en dat leek totaal niet op iets dat met verzekeringen of hypotheken te maken had.

Het moest iets worden waarbij ik met mensen werk. En dat ik mensen graag wilde helpen met de kennis en levenservaringen die ik opgedaan had. Ik wilde dienstbaar zijn zo voelde het in het begin zonder ook nog maar te weten hoe ik dat ging doen.

Stap voor stap ben ik aan de slag gegaan, daarbij geholpen door fijne coaches die me aangezet hebben tot de juiste acties en me mijn blinde vlekken konden laten zien. Soms een schop onder mijn kont en een andere keer een bemoedigende arm om me heen. Het leidde bij mij tot Zelf-In-Zicht, ik werd degene die ik al was maar waar ik altijd van dacht dat ik daar naar op zoek was.

Zoek jij ook zo’n coach? Maak een afspraak  voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

H: “Renato weet de kern bij mij goed te raken, hij weet waar ik over praat en hij begrijpt waar ik ben.”

G: “Je bent doorgrondend en weet mij goed te confronteren met mijn gedrag. Dankjewel voor de inzichten.”

J: “Doordat je me bent voorgegaan in een groot deel van mijn weg, weet je waar ik over praat en praat je mijn taal.”

M: “Je kunt me  als geen ander naar mezelf laten kijken zoals ik in werkelijkheid ben.”

A: “Het resultaat dat ik wilde heb ik met en dankzij jou behaald.”

S. vd B: “Ik adviseer iedereen die assertiever wil worden Renato, door zijn coaching is mijn zelfbeeld positiever geworden waardoor ik zelfverzekerder werd en ik beter met anderen communiceer.”

E.G.: Ik heb al eerder met coaches gewerkt maar met Renato was toch weer heel anders. Hoe moeilijk het in eerste instantie was om te bepalen waar ik PRECIES naar toe wilde, hoe makkelijker het werd uiteindelijk duidelijk te krijgen wat ik wil, wat ik wil laten zien met mijn foto’s en wie ik ben en waar ik sta.
Op een vriendschappelijke manier hielp hij mij, het was geen vraag- en antwoord uurtje, maar een spar-partijtje.

R.J.: De kracht van Renato ligt in sparrend coachen: gedurende het coaching traject legt hij connecties en dwarsverbanden tussen zakelijk, privé en persoonlijk vlak. Niet alleen door te luisteren, maar ook terug te komen op besproken punten van eerdere sessies zonder enig waardeoordeel. Zo werkt hij resultaatgericht naar het vinden van de juiste focus en hoe daar praktisch invulling aan te geven wat je wilt en ook wat niet. Het heeft mij veel toegevoegde waarde opgeleverd.