ProfileringMeer inzicht in -eigen- waarde, helder geformuleerde impact en daardoor meer omzet?
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

profileren, werving, selectie, human design, loopbaancoaching, reintegratie, outplacement, headhunting
RoelKiers.nl

Ik help jou om snel de correcte antwoorden te krijgen op vragen als: "WIE BEN IK, hoe profileer ik mijzelf en daarmee ook mijn waarde? Wat is mijn waarde?" Vervolgens help ik je om de tekst scherp te krijgen, daarna een prima linkedIn profiel neer te zetten en een aantrekkelijk SuperCV.

Als bedrijfskundige met ruim 25 jaar ervaring in de werving & selectie weet ik waarop wordt gelet en focus ik mij op het vertalen van de waarde van jou als mens en zakelijk als "leverancier van bewezen impact" in een aantrekkelijk profiel.

Daarmee kom je sneller op gesprek. Vooraf is voor de gesprekspartner/poortwachter immers helder wat jouw waarde is en wat deze voor hen toevoegt. Bewust van je -eigen- waarde ga je met meer zelfvertrouwen op gesprek. Dit straal je ook uit. Wie er binnenkomt, voldoet aan de verwachting. Een gesprek wordt dan niet het gebruikelijke verkoopgesprek maar een echt gesprek. Dus meer kans op de gewenste opdracht in een omgeving die jou voedt, die energie geeft.

Ik gebruik hiervoor:

  1. Human Design
  2. Het cv
  3. Mijn vragenlijst waarbij de antwoorden inzicht geven in wat jij in beweging zet, wat deze beweging oplevert en welke impact jouw energie heeft op de omgeving, inclusief de eindklant. In goed Nederlands: de impact op alle stakeholders.

Mijn vrouw www.rooskiers.nl is zelfstandig holistisch therapeute met als expertise burn-out en traumaverwerking (EMDR). Zij heeft sinds 2006 een uitstekend draaiende praktijk. Samen met haar pak ik loopbaan-, reintegratie en outplacementtrajecten aan.

Roos zorgt dat onze cliënten snel hun issues aanpakken, transmuteren en weer energiek in het leven staan. Hun levenskracht hervinden. Ik zorg dat een correct, aantrekkelijk zakelijke beeld wordt gecreëerd in de vorm van een aantrekkelijk SuperCV,  prima LinkedIn profiel en hen onder de aandacht breng via mijn regionale netwerk. Beiden zorgen we dat iemand zichzelf begrijpt, weet waar diens gevoeligheden en kracht zitten en hoe een juiste koers kan worden gevonden met als eindresultaat een gelukkiger medemens die impact heeft in een omgeving die voedt.

 

06-53335844
Dr. van Deenweg 108
8025bk