Personal Branding door storytellingPersoonlijk en zakelijk resultaat door storytelling
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Communicatie - Storytelling - Profilering - Branding
Storyflow

Maak kennis met Merk IK | Identiteit en ondernemen

 

Lig jij als ondernemer ook wel eens wakker van de volgende dingen?

  • Ik kan niet vertellen wat ik precies doe.
  • Ik weet niet waarom ik doe wat ik doe en hoe ik dit kan uitdragen.
  • Ik weet niet wat de rode draad is in mijn onderneming.

Wees gerust, hier hebben veel meer ondernemers last van. Je bent namelijk je onderneming begonnen vanuit een passie. Er is iets of er zijn meerdere dingen waar jij gewoon hartstikke goed in bent. En die doe jij. Daar is je onderneming op gebaseerd. Best logisch toch? Maar hoe vertel je dit?

Tijdens een interactieve workshop of training kun je kennismaken met de belangrijkste ingredienten van Merk IK (en gelijk ook met mij). Je gaat naar huis met de kennis wat Merk IK nu eigenlijk is, wat dit betekent in jouw onderneming en je bent ook aan de slag gegaan met jouw Merk IK.

Wil jij ook eens kennismaken met Merk IK? Laat het me weten, dan vertel ik je graag je mogelijkheden.

Storyflow

Hoe laat je vandaag de dag jouw onderscheidende waarde als mens, ondernemer en organisatie zien?
Best een vraag waar je wakker van kan liggen.

Wat is belangrijk voor jou en hoe vertaal JIJ dit door in het ondernemen?

Klanten willen geen zaken meer doen met bedrijven. Klanten willen zaken doen met mensen. Een organisatie is meer dan de producten en diensten die geleverd worden. En juist in dat ‘meer’ ligt jouw onderscheidende waarde. Jouw unieke profilering en de reden waarom klanten bij jou komen. Juist dit ‘meer’ is de basis voor meer verbinding met je klanten. Dit ‘meer’ vormt jouw Personal Branding, jouw vertaling van Merk IK. Storyflow werkt met de inzet van communicatie-, presentatie- en storytellingstechnieken.  Het is wetenschappelijk bewezen dat storytelling, onbewust al meer verbinding creëert bij degene die in aanraking komt met wat jij vertelt.

Het komt neer op Merk IK, wat en hoe je dit uitdraagt. Misschien ben je je hier helemaal niet bewust van. Laat mij je hierbij helpen. Ik ondersteun jou, de organisatie en eventueel medewerkers om de kern van het doen en laten te vinden, vangen, vormen, vertalen, vertellen en verspreiden. Mijn zes V’s.

En de naam Storyflow.works?
STORY: Storytelling, de kracht van je persoonlijkheid, ervaringen,  en mogelijkheden.

FLOW: de manier van leven waarbij je jezelf helemaal overgeeft aan wat je doet voor het spontaan verschijnen van plezier, creativiteit, inspiratie en verbinding in het leven.

WORKS: resultaat van de ontdekking van jouw eigenheid zoals meer verbinding, begrip, vertrouwen en een profilering die klopt. Dit leidt tot persoonlijke én zakelijke groei.

 

 

Wat zeggen anderen

‘Het was een boeiende training en ook al had ik al ervaring met storytelling, de methodiek die en opbouw die Ry gebruikt in haar training neemt je heel natuurlijk mee in je eigen verhaal en op welke wijze je dit kunt inzetten om je unieke waarde duidelijk te maken. Het heeft mijn eigen inzichten over mijn ondernemerschap verder aangescherpt.’

Patricia Braat, www.bteken.nl

 

‘Ik vond het lastig om focus te houden en om mijzelf zichtbaarder maken voor de buitenwereld (voor potentiële klanten en mensen in mijn netwerk die mij kunnen aanbevelen). Bezig zijn met Merk IK helpt mij ook bij mijn focus en wat ik te bieden heb. Door echt te kijken wat ik zelf wil, wie ik van nature ben en dat uit te spreken en zichtbaar te gaan maken. Het was een mooie training, helder, in een kleine, veilige setting. Vooraf kregen we al een mooie opdracht om mee aan de slag te gaan. De training wordt goed geleid door Ry, waar veel ruimte is voor ieders verhaal, kwetsbaarheid, humor en dieper ingaan op jezelf en je collega-deelnemers.’ 

Wat ik meeneem?  Wat wil ik echt vertellen (storytelling) en hoe kan ik dat het beste doen, zodat helder wordt wie ik ben en wat ik te bieden heb aan meerwaarde.’

Ellen van Baaren, www.stralendinspireren.nl

‘Mijn “probleem” is dat ik het lastig vind om mijn eigen verhaal vorm te geven en hoe schrijf je dat dan leuk op…ik stel het dan ook continu uit om het te schrijven. De training Personal Branding en Ondernemen heeft zeker geholpen om er een nieuwe draai en kijk aan te geven. Dat vond ik erg waardevol. Het was verrassend, waardevol en met schijnbaar simpele tools kwamen we tot een bijzonder resultaat. Ry zit vol met leuke ideeën hoe je op een andere manier naar je verhaal kan kijken. Met hele waarde volle tips and tricks schrijf je ‘zo’ je verhaal.’

Paulien de Gaaij, www.pauliendegaaijfotografie.nl